Horoskop otkriva: Ovo su najbolje novogodišnje odluke za svaki horoskopski znak

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Dec.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop otkriva: Ovo su najbolje novogodišnje odluke za svaki horoskopski znak

Bliži se kraj godine, pa je vreme da se osvrnete za sobom, podvučete crtu i donesete jednu važnu odluku, sa kojom ćete ući u 2019. godinu.  Vaš horoskopski znak može vam pomoći u donošenju te odluke: Ovan – Budite strpljiviji Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti i brzopletosti, zbog toga često ostavljaju mnoge poslove nedovršenim. Zato je najbolja odluka koju mogu doneti u Novoj godini, da pre svakog posla ili plana, malo zastanu i razmisle. Bik – Više cenite ono što imate Bikovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << su okupirani svime što bi u životu želeli da imaju, pa zbog toga često zaborave da uživaju u onome što već ispunjava njihov život. Upravo ova njihova osobina je odgovorna za njihovo nezadovoljstvo, pa je krajnje vreme da otvore oči pred onim što već imaju. Blizanci – Usporite Blizanci su stalno u nekoj žurbi, zbog čega su često pod stresom, jer su rastrzani između mnogobrojnih obaveza. Zato će svoj život u Novoj godini promeniti na bolje jedino ako odluče da malo uspore. Rak – Pronađite pozitivu u svemu Rakovi su oduvek skloni pesimizmu, ali Nova godina je vreme za nove početke, pa je započnite pozitivnim mislima. Lav – Naučite da slušate druge Lavovi su veoma lojalni prijatelji, ali je veoma im je teško da poslušaju tuđi savet. Ako bi nekad poslušali druge, moglo bi im biti mnogo lakše. Devica – Zauzmite se za sebe Device su pune ljubavi za druge ljude i neretko u svemu tome izgube sebe i svoje želje, zato je ova godina pravo vreme da se zauzmu za sebe!
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Razgovor sa sugrađanima i pokloni za kraj 2018. godine

Izvor: 025info.rs, 31.Dec.2018, 08:51

Aktivisti OO SNS Apatin iskoristili su praznično raspoloženje kako bi malim znakom pažnje darivali svoje sugrađane i ujedno im požele sve najbolje u predstojećoj godini.   -Najbolja prilika da se čuju utisci i komentari rada je razgovor sa sugrađanima. Upravo tako je bilo, te su građani koji...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.