Izvor: Piplmetar.rs, 25.Mar.2024, 19:31

Horoskop do 31. marta: neki počinju da posmatraju svet u vedrijim tonovima, a ova tri znaka moraju da se pripaze

Nedeljni horoskop do 31. marta 2024. godine
Ovan
Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena i ulaganja.
Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate stvari koje drugi ne vide i da preuveličavate svoje ideje.
Dean Drobot/Shutterstock
  Bik
Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi. Ne obazirete se mnogo na nečije komentare, posebno...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop za mart

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop do 1. aprila: Prihvatite izazove koji su pred vama, očekuje vas dobra zarada

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Mar.2024

Nedeljni horoskop do 1. aprila 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…. Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog. . Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 1. aprila koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.. OVAN . Vrlo...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.