Izvor: Luftika.rs, 09.Dec.2023, 09:35

Finansijski horoskop za kraj 2023. poremetiće mnoge planove, a nekima preti i bankrot

Zima je pred vratima, a to znači samo jedno – energija se obnavlja. Savet je da se početkom decembra dom očisti od negativne energije, sa ciljem da finansijski tokovi počnu intenzivnije da teku i donesu više sreće i samopouzdanja.
Takvo stanje stvari nam pomaže da očuvamo finanijsku stabilnost, što je ključno pred početak nove godine i na izmaku stare.
Ovan Očekujte značajne neplanirane troškove u decembru 2023. Uprkos vašim naporima da uštedite novac, biće trenutaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kada ćete morati da izdvojite novac. Osim toga, moguće je da će vam poslovno partnerstvo sa predstavnicima znaka Vage doneti dodatni prihod.
Savetuje se da izbegavate komunikaciju sa lukavcima, a sve finansijske probleme rešavate sa ljudima od poverenja. Važno je ići napred rame uz rame samo sa onima kojima možete verovati.
Ovo je idealno vreme za kreativan rad, donošenje važnih i nestandardnih odluka. Sada je najvažnije imati strpljenja, izdržljivosti i ne žuriti stvari. Ovo se posebno odnosi na drugu polovinu meseca.
Bik Vaša finansijska situacija u decembru je veoma neizvesna. Za Veneru će se period uspona završiti početkom meseca, pa će Bikovi početi da gube snagu. Već prvih dana u mesecu pokušajte da završite sve najvažnije stvari, ne ostavljajte ništa za kraj godine.
Deo novca možete potrošiti na sebe, na ažuriranje garderobe, na poklone za Novu godinu, ali je bolje da to uradite pre 13. jer tada počinje period retrogradnog Merkura.
Ako ste u braku, vaš partner možda neefikasno koristi vaš novac. Isto važi i za poslovna partnerstva gde se javljaju poteškoće u proceni finansijskih aspekata. Preporučuje se odlaganje važnih finansijskih odluka do kraja meseca kako bi se postigla veća stabilnost u ovoj oblasti.
Blizanci Astrolozi preporučuju da prestanete da pričate o svojim planovima strancima. Ovaj savet će biti važan zbog retrogradnog Merkura.
Astrolozi snažno savetuju održavanje nezavisnosti u svemu. Ako morate da potrošite mnogo novca, onda je bolje da to uradite sami, bez saveta i saveta drugih. Mišljenje drugih ljudi može zbuniti Blizance i lišiti ih finansijske sreće.
Vaš pokušaj promocije u decembru će biti odložen. Međutim, sledećeg meseca ćete imati priliku da zaradite pristojan novac radeći ono što vam je nekada bio hobi.
Rak U decembru ćete moći da zaradite značajnu sumu novca, ali ćete istovremeno imati i troškove. Čini se da vam, uprkos trudu, nije ostalo novca za dugoočekivane sitnice o kojima ste sanjali.
Budite racionalniji u upravljanju svojim finansijama. Planirajte sve za novogodišnje praznike unapred.
U decembru ne bi trebalo biti znakova rizika ili avantura. Na kraju godine definitivno ne možete verovati svojoj intuiciji.
Lav Lavovi će nastaviti da uživaju u finansijskoj sreći, uprkos sve lošijoj poziciji Merkura i Venere. Komunikacija sa dragim ljudima će vam pomoći.
Krajem godine, predstavnici ovog znaka moći će da reše mnoge probleme i povećaju prihode, steknu novu motivaciju i pravilno ulože novac. Sve ovo će postati moguće ako ne klonete duhom i ne opustite se. Mogući su troškovi vezani za stanovanje, koji bi mogli da budu rešeni sredinom meseca.
Devica Finansijska sreća će se i dalje smešiti Devicama, ali samo do 12. decembra, jer tada počinje period retrogradnog Merkura, koji će umnogome uticati na njihove živote.
Do 13.12. imate priliku da zaradite značajne količine novca. Moći ćete da se nosite sa monotonim i teškim radnim i kreativnim zadacima, ali je bolje da sve ovo uradite pre 13. decembra.
Astrolozi savetuju Devicama da ulažu novac u samorazvoj i nove veštine. Takođe je korisno razmišljati o svom zdravlju.
Vaga Dana 4.12. Venera, glavni zaštitnik Vage, počinje svoj put pod okriljem Škorpije, pa će predstavnici ovog znaka doživeti pad sreće, energije i snage.
Prve dane u mesecu možete posvetiti aktivnom radu i kupovini ili ih posvetiti promeni okruženja.
Najvažnije je da najhitnija finansijska i radna pitanja ne ostanu bez pažnje. Na kraju godine im možda neće ostati snage. Vage koje su u braku mogu smatrati da njihov partner nepravedno troši zajednički budžet.
Škorpija Sasvim je moguće da će Škorpije morati da potroše znatnu sumu u decembru – na poklon ili na sebe, na kuću. Neki troškovi će biti neočekivani, pa je bolje biti izuzetno oprezan.
Ovo će vam pomoći da izbegnete rasipanje novca. Sada je bolje da se prvo pozabavimo novčanim stvarima – dok je Merkur još jak.
S druge strane, Škorpijama će tokom decembra pomoći Mars, njihova glavna planeta. Krajem meseca situacija sa novcem će se popraviti.
Strelac Za predstavnike ovog znaka decembar će biti prilično produktivan, ali i izazovan period. Astrolozi savetuju Strelcu da ne preuzima nepotrebne rizike i da ne ulaže novac i trud u sumnjive projekte. Početak meseca biće veoma svetao.
Moći ćete da prevaziđete sve poteškoće na putu ka uspehu i postanete finansijski samodovoljniji.
Važno je dobro razmisliti o svojim finansijskim planovima i biti oprezan u izdvajanju sredstava, posebno ako imate velike ambicije i planove.
Jarac Decembar je izuzetno neobičan i težak period, tokom kog je Jarčevima bolje da se fokusiraju na obaveze i posao. Moraćete više da radite i obavite važne kupovine. Svako ko traži posao treba da vodi računa o svom izgledu.
Krajem meseca motivacija može da napusti Jarčeve, pa je bolje da početkom decembra postavite nove ciljeve za narednu godinu. Imate priliku da zaradite novac zahvaljujući uticajnim prijateljima.
Moguće je da će vam Škorpija pomoći da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu, koja će biti aktuelna u prvoj polovini meseca.
Vodolija Generalno, decembar je pogodan za finansijsku aktivnost Vodolije. 13.12. čeka ih energetsko restrukturiranje. Energija planeta Venere i Merkura će postati manje kreativna, pa je oko ovog datuma bolje ne trošiti novac bez razmišljanja i nikome ne pozajmljivati novac.
Vodolije će morati da ostanu u dobroj formi kako bi manje akutno osetile gubitak snage i performansi.
Ribe Početkom meseca moći ćete da zaradite dovoljno novca. Novac može doći iz inostranstva ili kroz saradnju sa stranom kompanijom.
Posle 13.12. dolazi vreme neprikladno za kupovinu, bilo kakve finansijske transakcije i promenu okruženja. Zato će pripreme za novogodišnje praznike morati da se obave pre 13. ili bolje još ranije. Sredina meseca je povoljan period za lakši rad.
Svakim danom biće sve teže impresionirati svoje šefove ili poslovne partnere. Glavno je da se u prvoj polovini meseca dobro uradi. Uprkos približavanju praznika, trebalo bi da nastavite da radite i ne sanjate o novogodišnjem čudu. Samo mi sebi možemo pomoći da finansijski preživimo.
Izvor: Žena Blic
Poslednji retrogradni Merkur u 2023. godini pokvariće vam praznično raspoloženje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.