Dnevni horoskop za utorak 26. mart 2024. godine!

Izvor: Svet plus, 25.Mar.2024, 13:09

Dnevni horoskop za utorak 26. mart 2024. godine!

Dnevni horoskop za 26. mart 2024. godine predviđa Ovnovima dan ispunjen izazovima, Bik može otkriti nešto što će ga iznenaditi, kod Blizanaca romantični osećaji dominiraju danom...
Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. mart na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.
Ovan 21.3. - 20.4.
Dan ispunjen izazovima koji bi vas mogao ostaviti u dilemi. Ne verujte svemu što čujete danas, moguće su laži i intrige.
Ljubav:
Vaša veza može biti pod sumnjom, partner bi mogao biti uznemiren. Održite otvorenu komunikaciju, ali budite oprezni s obećanjima.
Posao:
Stari problemi na poslu izbijaju...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop do 31. marta: neki počinju da posmatraju svet u vedrijim tonovima, a ova tri znaka moraju da se pripaze

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Mar.2024

Nedeljni horoskop do 31. marta 2024. godine. Ovan. Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vreme nečiji savet prilikom finansijskih procena i ulaganja.. Imate utisak...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.