Dnevni horoskop za četvrtak 29. jun: Šta nam donosi Mesec u Škorpiji

Izvor: Piplmetar.rs, 29.Jun.2023, 02:30

Dnevni horoskop za četvrtak 29. jun: Šta nam donosi Mesec u Škorpiji

Dnevni horoskop za četvrtak 29. jun obeležiće kvadrat između Meseca u Škorpiji i Marsa i Venere u Lavu. Nikom neće biti dosadno…
Dnevni horoskop za četvrtak 29. jun: Mesec u Škorpiji u kvadratu s Marsom i Venerom u Lavu Ovan Danas vam neće biti dosadno. Za to će se pobrinuti misteriozni Mesec u Škorpiji u kvadratu s Venerom i Marsom u strastvenom Lavu. Ako danas nekoga ne zavedete, nećet nikad. Vaša harizma i magnetizam su na vrhunskom nivou. Neki kolega je bacio oko na vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i možda će vam baš danas  to saopštiti.
Bik Izuzetno strastven dan, jer Mesec boravi u Škorpiji, u vašoj sedmoj kući. Znači, bićete raspoloženi za ljubav. Zauzeti Bikovi imaju priliku da prodube odnos, a slobodnima se smeši susret sa osobom koja je i te kako vredna pažnje. Iako možda na prvi pogled ne deluje tako.
Blizanci Sa hiperfokusiranim Mesecom u Škorpiji koji prolazi kroz vašu šestu kuću, danas vam neće promaći nijedan detalj na poslu. Ako ste deo tima, upravo zahvaljujući vama, uspećete da završite komplikovan projekat. A onda svi možete zajedno na piće. Zaslužili ste.
Rak Danas biste mogli biti opsednuti nečim što, realno, možda nije vredno sve energije koju u to ulažete. Mesec u Škorpiji sija u vašoj zaljubljenoj i razigranoj petoj kući, odvlačeći vaše misli od posla. A budući da je Mesec u kvadratu s Venerom i Marsom, to će dodatno otežati stvari. Ako danas uspete da završite sve obaveze – svaka čast.
Dnevni horoskop za četvrtak 29. jun: Lav Nećete moći da sakrijete svoje emocije danas, bez obzira na to da li ste srećni ili besni. Romantičari, Venera i Mars, upareni u vašem znaku – sukobljavaju se s intenzivnim Mesecom u Škorpiji u vašoj preosetljivoj četvrtoj kući. Ovo direktno izbacuje na svetlo dana sve potisnute emocije. Samo pazite da ne nastrada neko nevin.
Devica Pazite šta pričate danas. Kvadrat između Meseca u Škorpiji i Venere i Marsa u Lavu koji borave u vašoj dvanaestoj kući, može vas navesti da kažete više nego što mislite. I otkrijete neke detalje o sebi koje drugi lako (i rado) mogu zloupotrebiti. Razmislite o tome gde leže zdrave granice pre nego što počnete da otkrivate svoju dušu.
Vaga Trenutno možete napredovati prilično daleko sve dok ste voljni da se držite tekućih projekata i izbegavate preuzimanje novih poslova. Možda će biti teško reći ne šefu, ali je krajnje neophodno. I ponesite neko lepo cveće danas na posao i ukrasite radni sto. To je sitnica, a danas će vam nogo značiti.
Škorpija Danas će mnogi pokušati da prebace svoje obaveze na vas, ali u tome neće uspeti. Otvoreno stavite do znanja šefovima da već radite previše. A ako ste vi šef, trebalo bi da imate više poverenja u svoje podređene. Mogu oni mnogo bolje i više toga da urade nego što vi to mislite. Današnji kvadrat između Meseca, Venere i Marsa krči put ka uspehu.
Strelac Teško da ćete danas biti baš produktivni na poslu. Više ćete biti raspoloženi za sanjarenje, jer Mesec prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. S druge strane, Venera i Mars u Lavu donose fantastične ideje kako da proširite posao i nađete dodatne izvore prihoda. Otkrićete da se u vašem bliskom okruženju nalaze ljudi s kojima možete ostvariti odličnu poslovnu saradnju.
Jarac Okupite trupe! “Svi za jednog i jedan za sve” je glavni moto danas s motivisanim Mesecom u  Škorpiji koji pokreće vašu jedanaestu kuću timskog rada i tehnologije. Idealan je dan za sastanke i razvijanje novih ideja. Bićete ponosni na kraju dana koliko toga ste uspeli danas da obavite.
Vodolija Mesec u Škorpiji pokreće vašu desetu kuću ambicija i uspeha u karijeri. Projekti koji su dugo stagnirali, konačno će se pokrenuti.  Vi tačno znate šta treba da uradite kako bi eliminisali konkurenciju. A to će naročito danas doći do izražaja. Za vas je danas samo nebo granica.
Ribe S neukrotivim Mesecom u Škorpiji koji prolazi kroz vašu devetu kuću iskrenosti, pravde i spontanosti, možda nećete biti uobičajeno ljubazni i nežni. A današnji sukob Venere i Marsa u vašem izbirljivom šestom polju mogao bi da smanji vašu toleranciju na glupe ljudske trikove. Pazite samo da ne date otkaz u afektu – već sutra ćete se kajati.
Lepe grudi bez operacije: Da, moguće je
KatarzynaBialasiewicz/gettyimages.co.uk


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.