Dnevni horoskop za četvrtak 28. februar: Suviše ste subjektivni u stvaranju ljubavne vizije

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Feb.2020, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za četvrtak 28. februar: Suviše ste subjektivni u stvaranju ljubavne vizije

Šta to zvezde predviđaju za petak? Pročitajte dnevni horoskop za 28. februar… Ovan Ljubav: Nema razloga da se ponašate euforično pred svojim partnerom, jer tako podstičete novu sumnju u zajedničke planove. Posao: Vaši ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Teško je utvrditi pravu istinu – ko prolazi kao pobednik, a ko kao gubitnik u poslovnom dijalogu. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu. Bik Ljubav: Nema razloga da kritikujete blisku osobu, bolje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i propuste. Posao: Pokušavate da impresionirate okolinu različitim sposobnostima. Ne uspevate da odredite svoje mesto ili ulogu u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju. Blizanci Ljubav: Umesto da se opterećujete razmišljanjem o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate ponašanje i propuste. Posao: Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju i da afirmišete svoje ideje. Ipak, mnoge stvari koje činite podsećaju na klasično preuveličavanje. Zdravlje: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju. Rak Ljubav: Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale. Suviše ste subjektivni u stvaranju ljubavne vizije. Posao: Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti, imate priliku da proširite svoje saznanje. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, opustite se. Najbolje i najgore kombinacije majke – ćerke Lav Ljubav: Zadovoljstvo proističe iz porodičnog života ili iz susreta sa ljubavnim partnerom. Na Vama je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Posao: Važno je da sačuvate pozitivnu orijentaciju. Pažljivo osmislite svoj poslovni nastup i nemojte izgovarati »pogrešne reči«. Zdravlje: Delujete pozivitno, sačuvajte samopouzdanje i dobar impuls. Devica Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da reagujete impulsivno, kontrolišite svoj poriv za ljubomornom reakcijom. Posao: Na Vama je da donesete »završnu reč« koja predstavlja rešenje ili pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak i susret sa bliskim prijateljima. Vaga Ljubav: Partnerovo nerazumevanje na Vas deluje obeshrabrujuće, reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje. Posao: U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje ili ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite. Zdravlje: Izbegavajte rivalske odnose i konfliktne situacije, opustite se. Škorpion Ljubav: Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na Vama sprovodi različite teštove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse. Posao: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume, dobro razmislite. Svaka korisna informacija treba da Vas približi uspešnim rezultatima. Zdravlje: Delujete napeto, potrebno je da se opustite.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 29. februar 2020. godine

Izvor: Luftika.rs, 28.Feb.2020

Vaga predmet ljubomore, Bik nailazi na zidove, Devica razočarana ali uporna, Lav čeka svojih 5 minuta, Jarac tašt, Blizanci neshvaćeni, Ovna sputava gordost, Rak rođen za preduzetnika, Vodolija otvorena, Škorpija temperamentom pravi čuda, Strelac u odličnoj formi, a Ribe u porodičnom okruženju....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.