Izvor: Luftika.rs, 07.Okt.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019. godine

Ovan se bori, Bik zainteresovan za Vodoliju, Blizanci ništa ne stižu, Rak menja ciljeve, Lav samo radi, Devica ima oscilacije, Vaga tajanstvena, Škorpiji ima poslovnih problema, Strelac razočaran, Jarac u ozbiljnoj vezi, a Ribama sledi iznenađenje. Ovo je današnji dnevni horoskop za 08.10.2019. godine.
OVAN Posao Pokušavate da budete u boljoj poziciji nego trenutno. Morate da se uključite malo više u ono što vam se plasira kao vaš lični zadatak. Borite se za više novca, pa birate >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i prilike koje ne želite da propustite. Saradnici su vam od pomoći i ne morate da se osamljujete u svom poslu, koji trenutno radite.
Ljubav Imate osećaj da vas partner dezavuiše i ne dozvoljava da se oslobodite stresa. Pokušaj da se dovijete slobodnog vremena možda padne u vodu.
Zdravlje Ne posustajete imate dovoljno energije.
Pročitajte horoskop za ovu sedmicu

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2019. godine

Izvor: Luftika.rs, 08.Okt.2019, 14:36

Ovan se bori, Bik privlači, Blizanci troše, Rak ima podršku, a Lav stabilnost, Devica stabilna, Vaga praktična i luckasta, Škorpija snalažljiva, Strelac kritikovan, Jarac uporan, kod Vodolije sve potaman, Ribe na prekretnici. Ovo je današnji dnevni horoskop za 09. oktobar 2019. godine.. OVAN Posao Ono...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.