Izvor: Luftika.rs, 06.Okt.2021, 16:32

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2021. godine

Ovan samo gubi vreme, za Devicu konačno malo opuštanje, Vaga pred iskušenjem fatalne ljubavi, a Vodolija može da pruži šansu onom ko je zaslužuje.
Saznajte šta nam nosi današnji dnevni horoskop za 07. oktobar 2021. godine.
OVAN Posao Nova šansa na pomolu jer ste dovoljno dugo donosili odluke u vezi posla kojim bi se bavili na duže staze. Imaćete podršku jedne Škorpije pa se slobodno oslonite na predstavnoke ovog znaka kako bi imali vetar u leđa na kvalitetan način jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ove osobe mogu da vas uvedu u posao u kome se i same dobro inkorporiraju.
Ljubav Malo gubite vreme sa osobom koja ne zavređuje pažnju. Možda bi bilo dobro da nešto konačno promenite na planu ljubavi.
Zdravlje Nemate veće tegobe.
Pročitajte horoskop za oktobar 2021.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2021. godine

Izvor: Luftika.rs, 07.Okt.2021, 13:32

Ovan se bori, Bik zainteresovan za Vodoliju, Blizanci ništa ne stižu, Rak menja ciljeve, Lav samo radi, Devica ima oscilacije, Vaga tajanstvena, Škorpija ima poslovnih problema, Strelac razočaran, Jarac u ozbiljnoj vezi, a Ribama sledi iznenađenje. Ovo je današnji dnevni horoskop za 08.10.2021....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.