Izvor: Luftika.rs, 06.Jan.2024, 11:20

Dnevni horoskop za 7. januar 2024. godine

Lažna poslovna sreća za Vodoliju, dok je Bik na životnoj prekretnici. Na polju ljubavi, kod Riba se pojavljuje neko od ranije, a Strelca obuzima melanholija.
Ovo je današnji dnevni horoskop za 07. januar 2024. godine.
OVAN Posao Imate utisak da je vreme za velike promene. Nemate velike prohteve i više ste neko ko je skroman bez velikih pretenzija za nešto veliko. Malo ste nestrpljivi pa se očekuje da i brže delujete u samoj aktivnosti bez obzira što vas upozoravaju da to i nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << baš u redu sa vaše strane. Možete biti izuzetno nagli u promenama. Neko će se protiviti svemu što radite.
Ljubav Jedna Vodolija je bolji izbor u odnosu na jednog pretstavnika Strelca. Ovo naravno važi za one koji su slobodni. Zauzeti neće imati nešto naročito ovacije ali će moći da se svakako oslone na partnera.
Zdravlje Pripazite se dodatnog stresa jer preko polja posla može neko da vas dodatno iznervira.
Veliki egipatski horoskop za 2024: Bikove čeka lični rast, a oni će se kupati u luksuzu kakav nisu ni sanjali
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.