Izvor: Luftika.rs, 03.Jul.2020, 14:49

Dnevni horoskop za 4. jul 2020. godine

Ovan spušta ego, Bik ima buru misli, Blizanci zaljubljeni u Bika, Rak neprilagodljiv, Lav se postavlja liderski, Devica energična, Vaga loše raspoložena, Škorpija zatvorena, Strelcu treba odmor, Jarcu sledi prijatno iznenađenje, Vodolija pod stresom, a Ribe nostalgične. Ovo je današnji dnevni horoskop za 04. jul 2020. godine.
OVAN Posao Ukoliko se bavite privatnim poslom morate da budete spremni na veći finansijski izazov koji će vam se naravno isplatiti u nek skorije vreme. pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << saradnika je nešto na šta možete u većoj meri da računate.
Ljubav Oni koji su zauzeti neće očajavati u samoći ovaj put i biće otvoreniji prema partneru. Pokušavate da spustite ego, kada je partnerski odnos u pitanju.
Zdravlje Pazite se u saobraćaju.
Pročitajte mesečni horoskop za jul

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubavni horoskop za 4. i 5. jul: Frustracije vrlo lako dovodu do sukoba

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Jul.2020, 12:56

Šta to zvezde predviđaju za predstojeći vikend. Pročitajte ljubavni horoskop za 4. i 5. jul Ljubavni horoskop za 4. i 5. jul donosi velike promene, a jedan znak čeka sreća… Ovan Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba....

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.