Izvor: Piplmetar.rs, 03.Apr.2024, 03:30

Dnevni horoskop za 3. april: Poravnanje Venere i Neptuna vas upozorava da ne budete naivni

Dnevni horoskop za 3. april donosi poravnanje Venere i Neptuna i sa njim maglovitu atmosferu u kojoj će nam biti teško da prihvatimo razočarenja u neke osobe.
Ovan Da li ne želite da priznate neugodne osobine koje vidite kod druge osobe, Ovnovi? Možda ćete pod uticajem planeta ignorisati svoj instinkt i gurati pod probleme pod tepih da biste sačuvali mir. U redu je da budete razočarani, ali nema potrebe da opravdavate tu drugu osobu. Najbolje je da budete otvoreni i iskreni.
Bik Pažljivo birajte društvo, Bikovi. Skloni ste da previdite neprijatne osobine ljudi. Međutim, budite svesni da jedna trula jabuka može pokvariti celo bure i oštetiti vaš ugled. Pošto biste mogli da propustite signale zbog današnjeg aspekta,...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 4. april: Trigon Meseca i Sunca postiče kreativne ideje

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Apr.2024

Dnevni horoskop za 4. april nam donosi dan za kreativne poduhvate zahvaljujući trigonu Meseca i Sunca. Dobra organizacija i volja je sve što je potrebno za ostvarenje cilja. Dnevni horoskop za 4. april Ovan To što ste stidljivi i čekate da vas neko pozove i nije baš imalo nekog efekta do sada,...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.