Dnevni horoskop za 29.11.  Vaga rešava probleme sa partnerom a Ribe čeka iznenadan susret

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Nov.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 29.11. Vaga rešava probleme sa partnerom a Ribe čeka iznenadan susret

Ovan Ljubav: Partner se suviše oslanja na Vašu dobru volju, što Vas dodatno opterećuje. Ništa ne može da se privede kraju bez Vašeg učešća. Posao: Delujete zabrinuto u očekivanju da neko odgovori na Vašu ponudu. Tražite zaobilazno rešenje kako biste sačuvali svoju poslovnu poziciju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija. Bik Ljubav: U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite istinu ili stvari koje Vam se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << dopadaju. Posao: Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti, budite uporni u svojim namerama. Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i poveravanja. Blizanci Ljubav: U susretu sa voljenom osobom birate pogrešnu taktiku, pre ili kasnije moraćete da kažete istinu koju prikrivate. Posao: Ukoliko ne razumete nečije motive i ideje, ne možete da prihvatite ni različita pravila koja važe u poslovno-finanasijskoj saradnji. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku ravnotežu i raspoloženje.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop za 30. novembar 2017. godine

Izvor: Luftika.rs, 29.Nov.2017

Ovan rasejan, Biku smeta rutina, Blizanci sređuju sve, Rak traži pomoć prijatelja, Lav radi na komunikaciji, Devica samouverena, Vaga putuje, Škorpija plaća račune, Strelac naivan, Jarac vredan, Vodolija ulazi u nov biznis, a Ribe skeptične. Ovo je današnji dnevni horoskop za 30.11.2017. godine.. Horoskop...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.