Dnevni horoskop za 26.02.

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Feb.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 26.02.

Ovan Ljubav: Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vas podsticaj. Posao: Nadahnuti ste kreativnim idejama. Stalo vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila i interese. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi. Bik Ljubav: Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Posao: Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Ne dozvoljavate da neko drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << odlučuje o uslovima i poslovnim interesima. Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se. Blizanci Ljubav: Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što vam prija. Posao: Skoro sve što zamislite umete da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogućnosti poslovnog izražavanja. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR: Bik PRKOSI voljenoj osobi, Vaga neka OBRATI PAŽNJU NA ZDRAVLJE!

Izvor: Story, 26.Feb.2019

Evo šta vam zvezde pripremaju za utorak, 26. februar… Ovan Ljubav: Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata Vas podsticaj. Posao: Nadahnuti ste kreativnim idejama. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila i interese. Zdravlje:...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.