Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2023, 14:00

Dnevni horoskop za 24. maj 2023. godine

Ovan brzoplet, Bik se vraća u ritam, Blizancima se smeši zarada, uspešan dan za Raka, Lavu vreme za dijetu, Devici nedostaje entuzijazam, Vaga dobro, za Škorpiju nema granica, putovanje za Strelca, Jarcu treba savet, Vodolija okreće novu stranicu, a Ribama se smeši nova romansa. Ovo je današnji dnevni horoskop za 24. maj 2023. godine.
OVAN Posao Naprasno ste odlučili da promenite radno mesto. I okolina je zatečena brzopletošću i naglošću kod vas.
Ljubav Vi sebi ne praštate >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << greške. I zato ne možete u potpunosti da se opustite i da uživate u novoj vezi.
Zdravlje Upala uha.
Rakovi, Strelčevi i Ribe su poput magneta za sreću, a život im je pravi bingo

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 24. maj: Poravnanje Meseca i Marsa unosi nespokoj

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Maj.2023

Dnevni horoskop za 24. maj: Vodolije će biti posebno osetljive, a Strelčeve neće držati mesto. Šta očekuje Vaš znak? Dnevni horoskop za 24. maj Ovan Danas će vaša blistava energija biti u punoj snazi. Šta god da je u pitanju, biraćete maksimalistički pristup. Ovakva energija će privlačiti...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.