Dnevni horoskop za 24.11.

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Nov.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 24.11.

Ovan Ljubav: Neko vas navodi na dobro raspoloženje. Ne krijete svoje zadovoljstvo, a osmeh predstavlja najlepši ukras na vašem licu. Posao: Potrebna vam je dobra koncentracija u momentu kada se donosi ključna odluka. Završite svoje obaveze u predviđenom roku. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja. Bik Ljubav: Emotivne teme imaju pozitivan uticaj na vaše raspoloženje, neko ume da vas podigne u oblake ili da ispuni vaša očekivanja. Posao: U susretu sa saradnicima imate različite >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << primedbe i teško vam je udovoljiti. Izbegavajte oštrije duele ili javnu raspravu. Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode. Blizanci Ljubav: Planirajte susret sa osobom koja u vama pokreće emotivne talase, potreban vam je pozitivan impuls. Posao: Neko osporava vaš uspeh. Ne dozvolite da poslovni nesporazumi utiču na vašu koncepciju i raspoloženje. Zdravlje: Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje. Pročitajte i…Ribe su manipulatorke a Device mudre žene: Kom tipu žena vi pripadate?
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 25.11.

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Nov.2018, 10:07

Ovan Ljubav: Sreća je na vašoj strani, sve dok postoji zajednička saglasnost i emotivno razumevanje. Posao: Neko potvrđuje vuspeh i to vam daje za pravo da nastavite započetu inicijativu ili poslovno-finansijsku saradnju. Zdravlje: Posvetite pažnju svojom izgledu. Bik Ljubav: Stalo vam je da shvatite...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.