Izvor: Piplmetar.rs, 22.Feb.2024, 02:30

Dnevni horoskop za 22. februar 2024: Čuvajte se ljubomore i posesivnosti

Dnevni horoskop za 22. februar 2024. obeležiće konjukcija Marsa i venere u Vodoliji koji donosi intezivne emocije i pojačanu strast.
Mnogi će danas imati kratak fitilj, pa se klonite agresivnih i nervozih ljudi. Partnerski odnosi mogu biti na udaru zbog izražene ljubomore i posesivnosti.
Dnevni horoskop za 22. februar 2024. obeležiće retka konjukcija kosmičkih ljubavnika Ovan Današnja konjukcija između Marsa i Venere, prodrmaće vašu društvenu jedanaestu kuću.  Ovi kosmički >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << blizanački plamenovi nisu plovili zajedno dve godine, a današnji aspekt mogao bi da promeni vaš odnos sa nekim ključnim ljudima u vašem životu. Budite oprezni, lako je napraviti pogrešan korak.
Bik Vaša vladarka Venera formira retku konjukciju s Marsom u vašoj profesionalnoj desetoj kući, dajući vam viziju i motivaciju da sledite svoje snove. Dragi Bikovi, vreme je da zatražite savet i pomoć od utucajnih ljudi i povežete se sa osobama koje vam mogu pomoći da napredujete u karijeri. Bitno je samo da imate jasnu viziju i dobro razrađen plan.
Blizanci Današnja konjukcija otvorene Venere i neustrašivog Marsa u vašoj ekspanzivnoj devetoj kući pomoći će vam da prevaziđete osećaj skučenosti i zaglavljenosti. Treba vam malo više svežeg vazduha (i u bukvalnom i u prenesenom značenju). Ovo bi mogla biti radikalna promena vezana za predstojeće putovanje, ili ćete upisati neki kurs. Idealno vreme da stupite u kontakt sa strancima.
Rak Danas, retka sinhronizacija ljubavnih planeta – ranjive Venere i strastvenog Marsa – u vašoj osmoj kući spajanja duša neće biti zadovoljna ničim površnim. Rakovi, ovo je trenutak koji ste čekali (shvatali vi to ili ne) da promenite ceo svet jednim iskrenim razgovorom! Danas je pravi momenat da razrešite sve nesuglasice sa partnerom i da oslobodite ljubomore i posesivnosti.
Lav Današnji dan je pun ljubavnih avantura i zbližavanja duša. Da li ste spremni? Retka konjukcija Venere i Marsa u vašoj partnerskoj kući može vam pomoći da vidite sve kvalitete koje poseduje vaš partner, i da se ne fokusirate samo na njegove mane. Uživajte u onome što imate i iskoristite ovaj astrološki aspekt da podignete vašu vezu na viši nivo.  Ako postoji nešto što treba da izrazite, ovo je divno vreme da to uradite sa samopouzdanjem.
Dnevni horoskop za 22. februar 2024: Devica Danas priuštite sebi što više uživanja (opuštajuću kupku, masažu eteričnim uljima, spa tretman…), jer to je upravo ono što od vas traži konjukcija Marsa i Venere u vašoj kući zdravlja i usluga. A ako tome dodate i strastveno veče sa partnerom, bićete preporođeni i lakše se izboriti sa svim preprekama i nevoljama.
Vaga Strast je danas na vrhuncu dok požudni Mars udružuje snage sa vašom vladarkom, senzualnom Venerom, u vašoj ljubavnoj petoj kući. Ovo bi mogao biti jedan od najromantičnijih dana u godini, tako da ne gubite vreme previše razmišljajući o svakom potezu. Slobodne Vage imaće veoma naporan dan, a posebno veče. Opustite se uz neki lagani, romantični film.
Škorpija Danas ne postoji nešto što je „preblizu“ jer zavodljiva Venera pleše u prijatnoj konjunkciji sa strastvenim Marsom, vašim suvladarom. POsvetite se maksimalno partneru, a ako ste kraće vreme u vezi, danas je idealan dan da upoznate njegove roditelje. Bilo bi dobro da današnji aspekt iskoristite i za malo preuređenje stana (dovoljne su i sitnice).
Strelac Granice se zamagljuju dok se ljubavne planete Venera i Mars ujedinjuju u Vodoliji i pale svetla u vašoj društvenoj trećoj kući. ASsvim je moguće da nekog bliskog prijatelja odjednom vidite drugim očima i zaljubite se do ušiju. Ako ste već u vezi, danas smo lagane teme – ništa ozbiljno i komplikovano.
Jarac Današnja konjukcija Marsa i Venere otvoriće vam oči i shvatićete da možete naći i „stabilno“ i „seksi“ u istoj osobi! Retka konjunkcija između zaljubljenih ptica Venere i Marsa sleće u eksperimentalnu Vodoliju i vašu senzualnu drugu kuću. Odjednom se sigurnost oseća kao opojni afrodizijak. Uživajte u romantičnoj večeri s voljeno osobom.
Vodolija Kosmički ljubavnici Venera i Mars formiraju konjukciju baš u vašem znaku. A to se nije desilo od 2022. godine, tako da će ovaj dan za vas sigurno biti poseban. Šta god da pokušate da postignete, danas ćete biti podržani u tome. Samo je nebo granica. Varnice bi mogle da lete između vas i nekog ko je harizmatičan kao što ste vi.
Ribe Zaboravite na održavanje čelične fasade. Zahvaljujući retkoj konjukciji između Marsa i Venere u vašoj dvanaestoj kući intuicije i mističnih veza, možda nećete moći da sakrijete svoja osećanja. Ili da zaustavite suze kada krenu. Izbegavajte namćore i manipulatore i okrenite se iskrenim prijateljima i ljudima koji vas cene. Ovo je dan kada se vaši kreativni potencijali mogu ispoljiti do maksimuma.
silverkblack/gettyimages.com
NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.