Dnevni horoskop za 22.10.

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Okt.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 22.10.

Ovan Ljubav: Pažljivije analizirajte ponašanje bliske osobe, važno je da redovno osluškujete nečije želje ili poruke. Posao: Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da Vas navede na pogrešno ponašanje pred saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte ishitrene odluke, budite umereniji. Bik Ljubav: Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše, kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Posao: Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«. Blizanci Ljubav: Uznemireni ste. Želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja Vam se dopada, ali ne pronalazite pravu ulogu. Posao: Neko remeti Vas poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Ponekad je teško ukladiti različita interesovanja. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 23. oktobar 2018. godine

Izvor: Luftika.rs, 22.Okt.2018

Ovan se izoluje, Bik zatvoren, Blizanci razmišljaju o budućnosti, Rak ljubomoran, Lav uspešan, Devici vezane ruke, Vaga umorna, Škorpija prebukirana, Strelac neodoljiv, Jarac u pregovorima, Vodolija stabilna, a Ribe završavaju poslove. Ovo je današnji dnevni horoskop za 23.10.2018. godine.. Posao Prevelik...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.