Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 21. mart 2019. godine

Rak kolebljiv, Škorpija i Ovan saveznici, Jarac u usponu, Vaga ima jasan cilj, Bik pred promenom, Strelac slobodnog duha, Blizanci ne odustaju, neprijatnost za Ribe, Devica neprilagođena, odličan dan za Lava, nagrade za Vodoliju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21.03.2019. godine.
OVAN Posao Vaše namere su jasne, ali nemate motiv da se to i realizuje, jer nailazite na izvesne probleme na tom putu. Škorpija je vaš odani saradnik, koji vam pruža veliku šansu i taj vetar u leđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bi mogao biti izuzetno profitabilan.
Ljubav Očekujte poveće promene na ovom polju ukoliko ste u vezi sa jednom Vodolijom. Prilagodite se kako bi bili ispunjeniji.
Zdravlje Pazite se stresa.
Katastrofalne kombinacije horoskopskih znakova

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 21. mart

Izvor: OkRadio.rs, 21.Mar.2019, 08:50

Pred vama je horoskop za četvrtak 21. mart. Sa srećom. Ovan Mogući su neki problemi vezani za posao. Ne prenosite nervozu na partnera. Ako ste slobodni, idite do grada. Moguć problem sa pritiskom. Bik Dobro se osećate, veoma ste pozitivni. Posvetite više vremena partneru. Slobodni, vreme...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.