Izvor: Piplmetar.rs, 20.Mar.2024, 14:30

Dnevni horoskop za 20. mart: Šta nam donosi početak proleća?

Dnevni horoskop za 20. mart nam donosi početak proleća i prilike za nove početke. Pored toga, počinje sezona Ovna koja će nam dati neophodnu energiju.
Ovan Danas ćete biti u svom elementu, pa uključite šarm i očarajte ljude Ovnovi. Međutim, nemojte ovaj šarm koristiti da se poigrate sa tuđim osećanjima. Takođe, budite pažljivi da ne budete preopterećeni planovima drugih ljudi. Potrebno vam je slobodno vreme da se upustite u sopstveni projekat.
Bik Danas ćete imati problema da imate dovoljno energije. Posvetite se svemu što je neophodno i pokušajte da odete ranije ako možete. Odbijte taj koktel koji planirate za večeras i odlučite se za nešto što vas umiruje. Ukoliko treba da donesete neku važnu odluku, otiđite...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop za 21. mart: Sekstil Sunca i Plutona poziva na stvaranje novih veza

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Mar.2024

Dnevni horoskop za 21. mart donosi sekstil Sunca i Plutona koji nas upozorava da se okrenemo ljudima koji su tu za nas, umesto onima koji od nas žele samo korist. Dnevni horoskop za 21. mart Ovan Iako volite uzbudljive zaplete, pazite da se ne zapletete u nečiju beskrajnu sapunicu, Ovnovi. Svi ljudi...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.