Dnevni horoskop za 20. jul: Naoružajte se strpljenjem

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jul.2023, 08:30

Dnevni horoskop za 20. jul: Naoružajte se strpljenjem

Dnevni horoskop za 20. jul obeležiće opozicija Marsa u Devici i Saturna u Ribama. To znači da nam problema na svim poljima neće faliti. Dišite duboko i dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite.
Dnevni horoskop za 20. jul: Šta nam donosi opozicija između Marsa i Saturna Ovan Upozorenje o burnoutu! Danas ste u misiji da otkačite sve stavke sa svoje liste obaveza, zahvaljujući motivatoru Marsu koji podstiče vašu produktivnu šestu kuću. Ali, dragi Ovnovi, i vi ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << samo ljudi. Potrebni su vam odmor, ljubav i podrška kao i svakom drugom horoskopskom znaku. Danas se strogi Saturn suočava sa vašom usijanom vladajućom planetom i podseća vas da branite svoje granice i zaštitite se od stresa drugih ljudi. Ako imate previše obaveza, delegirajte. Čuvajte se energetskih vampira i svakog ko radi u suprotnosti sa vašim ciljevima.
Bik Požudni Mars bukti kroz vašu petu kuću strasti, drame i samozadovoljstva od 10. jula, usmeravajući vas na hedonističku suzu. Danas se struktuirani Saturn suprotstavlja crvenoj planeti, stavljajući pritisak na vaše zabavljanje. Pronađite načine da se zabavite, a da vas kasnije ne proganja osećaj krivice. Emocionalno nabijena situacija može dostići prekretnicu, posebno u ljubavi. Napravite korak unazad i pokažite malo više saosećanja. Ako tražite savet, obratite se razumnim ljudima koji neće da raspiruju vatru vaših drama.
Blizanci Nazad na posao! Današnja zahtevna opozicija između Marsa i Saturna će vas izvući iz svakog neproduktivnog lutanja — i to brzo. Mars već deset dana zagreva vašu osetljivu četvrtu kuću, ali Saturn u vašem profesionalnom sektoru vas izvlači iz emotivnog sanjarenja. Ne možete o svemu da brinete, a i promenama raspoloženja došao je kraj. Saturn će vam pomoći da postavite granice i date strukturu vašim snovima. Zadržite svoju teško stečenu reputaciju netaknutom tako što ćete jasno odvojiti poslovne i lične stvari.
Rak Niste od onih koji će podvući rep između nogu kada čujete “ne”. Ali danas se nemirni Mars suočava sa velikim sudijom Saturnom. Sviđalo vam se to ili ne, bićete primorani da povučete uzde. Koračajte lagano dok kujete velike planove. Uzmite sve faktore u obzir i čitajte “i ona najsitnija slova”. Pozovite mentora od poverenja i potražite savet od iskusnih profesionalaca. Kada zaokružite detalje, uspeh će biti zagarantovan.
Dnevni horoskop za 20. jul: Lav Pazite na novčanik, Lavovi. Intenzivni Mars suprotstavlja se restriktivnom Saturnu, što bi moglo izazvati finansijske probleme. Vreme je da se bozabavite dodatnim izvorima prihoda. I nije vreme za rasipanje, već za štednju. Pametno investirajte novac i kupujte samo ono što je neophodno. I ne morate da rezervišete baš najluksuznije letovalište. Možete se i na jeftinijim mestima dobro provesti.
Kako do fenomenalnog bronzanog tena?
Device Vatreni Mars bukti kroz vaš znak i ulazi u konflikt sa strogim Saturnom, što bi moglo dovesti do ozbiljnog sukoba s emotivnim partnerom. Tenzije će danas doći do vrhunca, pa duboko udahnite i malo spustite loptu. Previše očekujete od partnera. Danas malo usporite – i na poslu i u domu. Razmislite o svemu (dvaput!) pre nego što progovorite ili pritisnete “pošalji”.
Vaga Izađite iz uloge mučenika, drage Vage. Intenzivni Mars u vašoj samopožrtvovanoj dvanaestoj kući sukobljava se sa strogim Saturnom, naglašavajući potrebu za čvrstim granicama. Previše ste poslovnih obaveza preuzeli na sebe. Ne dozvoljavajte nadređenima da vas iskorišćavaju. Rame prijatelja od poverenja ne zamenjuje obučenog terapeuta. Jeste da vas ne košta ništa, ali ne moežete ni očekivati da vam prijatelj reši sve probleme.
Škorpija Polako, Škorpije. Nemirni Mars u vašoj jedanaestoj kući koja je fokusirana na budućnost pojačava vašu žeđ za avanturom. Međutim, teški Saturn igra kontrolora letenja, preusmeravajući vaše fantastične planove nazad na sletnu traku. Smatrajte ovo privremeno zadržavanje prikrivenim blagoslovom. Iskoristite vreme zastoja da procenite gde (i sa kim) delite svoju blistavu energiju. Izbegavajte ljude koji zahtevaju previše pažnje ili vas zamaraju svojom negativnošću. Pazite da ne dominirate u grupnim diskusijama!
Strelac Mali podsetnik: Imate pravo da kažete ne, Strelčevi. Mars je davao energiju vašoj zoni karijere poslednjih nekoliko nedelja, što je bilo uzbudljivo, ali i zahtevno. Danas se crvena planeta suočava sa strogim Saturnom u vašoj četvrtoj kući, zahtevajući tajm-aut. Opuštajuća kupka, masaža ili samo dobar san oživeće vaše telo i pripremiti vaš um za sledeće izazove. Da li hitna situacija kod kuće zahteva vaše angažovanje? Razmislite pre nego što preduzmete akciju. Oduprite se svom instinktu da izigravate spasioca. Neophodne su jasnije granice sa rođakom ili nekim iz vašeg užeg kruga prijatelja.
Jarac Današnja osetljiva opozicija između drskog Marsa i vašeg vladara, opreznog Saturna, diže temperaturu do usijanja i otežava komunikaciju s drugim ljudima. Iako ste možda željni da otkrijete svoje uzvišene planove, možete dobiti hladan tuš od sagovornika. Da li vas ova osoba mrzi ili možda ima valjanu poentu? Ne dozvolite da vas privremeni neuspeh demorališe. Gledajte na zaobilaznicu kao na priliku da još malo istražite i ojačate svoj projekat.
Vodolija Lakše malo sa trošenjem – i rasipanjem. Energiziranje Marsa u vašoj osmoj kući bogatstva možda vas je nedavno podiglo u novu kategoriju zarade. Ali da li su vaši troškovi naduvani zajedno sa vašim novim statusom? Pravedni Saturn danas ulazi u oštru opoziciju sa crvenom planetom, stavljajući rampu na prekomernu potrošnju. Potražite načine da smanjite troškove i napravite vremenski okvir za otplatu dugova.
Ribe Govorite istinu, ali diplomatski. Ishitreni Mars bukti kroz vašu zonu partnerstva, a danas se suočava sa restriktivnim Saturnom u vašem znaku.  Oprezni Saturn treperi žutom svetlošću, gurajući vas u toliko potreban period refleksije. Uverite se da su svačija očekivanja i vrednosti usklađeni. Obratite pažnju na crvene zastavice i imajte na umu svoje lične ciljeve pre nego što pristanete da bilo šta učinite trajnim.
Boja kose koja idealno prekriva sede: Odlično stoji ženama starijim od 40
Prostock-Studio/gettyimages.co.uk


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 21. jul: Pripazite, teški su aspekti na nebu

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Jul.2023

Dnevni horoskop za 21. jul obeležiće izuzetno nezgodna opozicija između Sunca i Plutona. Zato neka vas ne čudi ako se odjednom jave neki strahovi i počne da izlazi na površinu sve ono što ste gurnuli pod tepih. Dnevni horoskop za 21. jul: Nezgodna opozicija Sunca i Plutona Ovan Upozorenje! Svađa...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.