Dnevni horoskop za 2. avgust: Šta nam donosi opozicija Venere i Meseca?

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Avg.2023, 23:30

Dnevni horoskop za 2. avgust: Šta nam donosi opozicija Venere i Meseca?

Dnevni horoskop za 2. avgust: Jarčevi treba da pripaze na novac, a Ovnovi da budu zadovoljni onim što imaju.  Šta čeka Vaš znak?
Ovan Budite oprezni da ne upoređujete svoj rad sa konkurentima na poslovnom planu ili uticajnim osobama koje pratite. Uvek će postojati neko ko ima prednost u odnosu na vas i neko ko vam nije ni blizu. Usredsredite se na ono što imate.
Bik Stil pregovaranja koji imaju Bikovi će im dobro doći ovog puta. Uspešno ćete postaviti granice ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << budete čvrsti i nežni u isto vreme. Ukoliko neko želi da vas uplete u lične drame, na nežan način im objasnite da ne možete da rešavate njihove probleme.
Dnevni horoskop za 2. avgust: Blizanci Iskoristite dan da budete proaktivni. Ukoliko vam stigne mail sa nepoznate adrese ili dobijete poziv sa nepoznatog broja, velike su šanse da nije greška u pitanju. Ljudi će vas kontaktirati za ostvarenje saradnje.
Rak Izbegavajte impulsivnu kupovinu po svaku cenu. Ukoliko je u pitanju nešto za šta ste dugo štedeli i imate gotovinu za to, to je prihvatljivo. Međutim, prestanite da se zavaravate da će kupovina da smiri vaše burne emocije onako kako vi mislite.
Lav Napetost će obeležiti vaš dan, ali umesto da krivite druge i pravite scene, zapitajte se da li ste uradili nešto što je dovelo do ovoga. Veze nam često pokazuju nove aspekte naših ličnosti kojih nismo bili svesni. Ako želite da promenite situaciju, pođite od sebe.
Dnevni horoskop za 2. avgust: Devica Opozicija Meseca i Venere bi mogla da vas namuči. Imaćete problema da razlikujete stvarnost od fantazije. Bez obzira koliko ste uzbuđeni zbog potencijalne prilike, istražite pozadinu cele priče. Smanjite entuzijazam da ne biste ostavili pogrešan utisak.

Vaga Ukoliko ste zaljubljeni u nekoga ko ne oseća isto prema vama, preporučljivo je da ne postupate po osećanjima. Jedini ishod je da budete povređeni. Ako ste u vezi, nemojte biti opterećeni partnerom. Posvetite se sebi.

Škorpija Trudite se da ne namećete svoje ideje ili da ih delite uz veću pompu nego što to zaista jesu. Iznesite ih uz umereni šarm i njihova autentičnost će sama odraditi posao. Umesto da se trudite da uništite konkurenciju, posmatrajte ih kao potencijalne partnere.
Dnevni horoskop za 2. avgust: Strelac Današnje nebo zahteva improvizaciju od vas i preporučuje da ne donosite nikakve važne odluke. Ispitajte sve opcije i pustite da se informacije slegnu. Čak i ako se vratite na prvobitnu opciju, to ćete učiniti nakon istraživanja i znaćete da niste doneli pogrešnu odluku.
Jarac Kada su finansije u pitanju, potrudite se da ne trošite previše. Moguće je da ćete dati veliku svotu novca za nešto za šta ćete brzo izgubiti interesovanje. Postavite taj predmet na listu želja, ali uporedite tržišne cene na više mesta. Tek tada se možete odlučiti za pravu odluku.
Vodolija Budite prisutni u razgovorima koje vodite. Vaš znak je sklon tome da drži distancu, ali opozicija Venere i Meseca podstiče da otkrijete svoje emocije. Nakon što iznesete vaša osećanja, poslušajte i drugu stranu. Komunikacija je dvosmerna.
Dnevni horoskop za 2. avgust: Ribe Ribe napokon mogu da se izgube u sanjarenju i zamišljanju idealnog života. Slušajte podkaste ili prošetajte. Tako ćete, kada se vratite na svakodnevne zadatke, imati drugačiju perspektivu i lakše ćete pronalaziti rešenja.
FlamingoImages/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.