Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Nov.2018, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 19.11.

Ovan Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečije namere, umišljate stvari koje Vas ispunjavaju dodatnim brigama. Posao: Dopadaju Vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste doneli završnu procenu i zvaničnu odluku. Zdravlje: Posvetite pažnju nekim zabavnim sadržajima i relaksaciji, opustite se. Bik Ljubav: Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale. Partner deluje vrlo zanosno i želi da se nalazi u centru Vaše pažnje. Posao: Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike. Pokažite spremnost za novi poslovni izazov. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. Rak Ljubav: Bolje je da stišavate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posledicama. Posao: Ukoliko Vam neko zadaje različite probleme, podsetite svoje saradnike na pravila lepog ponašanja. Zdravlje: Uskladite svoje misli i osećanja.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horowskop za utorak 20. novembar

Izvor: Press, 20.Nov.2018, 10:57

Dnevni horoskop. . Foto:nezavisne.com. Ovan Ljubav:. Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na partnera.. Posao:. Imponuje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.