Dnevni horoskop za 18. jul 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 18.Jul.2020, 00:23

Dnevni horoskop za 18. jul 2020. godine

Ovan – horoskop za 18.jul Probudili ste se prerano jutros i prosto ne znate šta ćete se sobom. Jednostavno još nije vreme za neke ozbiljnije radne aktivnosti. Celog dana samo odugovlačite svoje obaveze, i kada padne noć videćete da baš ništa niste uradili. Bik – horoskop za 18.jul Imate osećaj kao da vam drugi stoje nad glavom i to je razlog što ste stalno napeti i nervozni. Potrebno vam je malo slobode i malo više individualnosti. Sve što kažete voljenoj osobi ona uzima sa rezervom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pa se čak i buni što joj stalno nešto pričate. Možda je vreme da malo stanete na loptu. Blizanci – horoskop za 18.jul U toku današnjeg dana osećaćete se krivim zato što je poslovna efikasnost kompanije na nižem nivou nego ranije. Neke stvari jednostavno ne možete da tolerišete, ali možete i morate da oprostite. Dajte voljenoj osobi još jednu šansu. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 18. jul 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 19. jul 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 19.Jul.2020, 00:01

Ovan – horoskop za 19.jul Ne radite na nekom zahtevnom radnom mestu ali to je baš ono što ste i tražili. Uvek ste izbegavali odgovornost, želite samo da dobijete zasluženu platu i da vam bude mirna glava. Visoko ciljate, a to nije baš uvek idealno. Morate da budete malo realniji kada su ljubavna...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.