Dnevni horoskop za 18. jul

Izvor: Press, 18.Jul.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 18. jul

Strelac će konačno biti nasmejan
Foto: Profimedia
OVAN
POSAO: Ukazaće vam se prilika da na projektu koji radite zajedno sa kolegama primenite neka od svojih rešenja i sebe predstavite na najbolji način.
LJUBAV: Vreme je za početak nove ljubavi, a današnji dan donosi baš takvu priliku. Sve do sada ste radili u senci, za nadređene gotovo neprimetni. Smišljaćete najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << način da sebe istaknete u prvi plan.
ZDRAVLJE: Izbegavajte kafu i alkohol, pijte dosta tečnosti i jedite puno voća. Ne nervirajte se, jer će vam to pokvariti raspoloženje!
BIK
POSAO: Ovaj dan donosi razmišljanje i planiranje. Rešili ste da promenite sve one stvari koje su do sada kočile vaš napredak i sada ćete osmišljavati svoje buduće delovanje. Sledi progres i rast.
LJUBAV: Zadovoljni ste i rasterećeni, jer napokon shvatate koliko ste bili uporni da razrešite konfliktne situacije sa partnerom. Izuzetno je dobar dan pred vama, pa zato iskoristite sve mogućnosti.
ZDRAVLJE: Život je lep i male stvari daće vam snage za velike. Uz dobru volju i angažovanje uspećete da prevaziđete probleme. Povedite računa o zdravlju, promenite navike!
BLIZANCI
POSAO: Budite svesni da realizacija svakog plana kreće od dobre ideje, a vi ih sada imate mnogo. Sve ono što će vam se dešavati tokom dana moglo bi se sažeti u dve reči – karijera i napredovanje.
LJUBAV: Možete očekivati težak dan u partnerskim odnosima. Apsolutno ste se razdvojili i metalno i fizički. Iznenadite partnera nekim poklonom, izađite na večeru, razgovarajte opušteno o nebitnim temama i krenite opet da osvajate jedno drugo, jer ste oboje svesni da ne možete da živite na ovakav, odvojen način.
ZDRAVLJE: Pritisak će dolaziti sa svih strana i uticaće na vaše zdravlje. Bićete skloni nesanici, ali spasiće vas duge šetnje i meditacija. Jako je važno da znate da predupredite sve zdravstvene tegobe. Koristite vitamine!

RAK
POSAO: Nalazite inspiraciju u svakom trenutku, svakog dana. Dame Rakovi će biti nadahnute i za kreativne i svakodnevne poslovne aktivnosti. Finansijski oporavak je sada aktuelan i više je nego očigledan. Konačno počinjete da se opuštate.
LJUBAV: Ukoliko ste sami, privlačite poglede osoba koje su po karakteru totalno različite od vas. Interesantno vam je, jer dopunjujete jedno drugo i shvatićete koliko će vas ta različitost spajati.
ZDRAVLJE: Izbegavajte negativne i zavidljive ljude, jedan trenutak vaše dobrote mogao bi vas koštati previše energije. Oštro odredite svoje granice.Usmerite energiju ka poboljšanju svoga zdravlja.
LAV
POSAO: Današnji dan donosi mogućnost koju niste ni slutili. Odjednom će pred vama početi da se otvaraju putevi, a bićete uključeni u projekte o kojima ste do sada samo mogli da maštate. Prilike za karijeru su neverovatne, a ukoliko ste razmišljali o promeni posla ili ga tek tražite, sada je vreme da se angažujete.
LJUBAV: Privlače vas osobe različite po karakteru. Naklonjeni ste jednoj osobi. To je neko koga već poznajete i koju ste dugo smatrali prijateljem. Zauzeti Lavovi će biti razdražljivi i nezadovoljni, jer će partner ignorisati sve njihove želje.
ZDRAVLJE: Možete osetiti manje smetnje, ukoliko bolujete od bolesti urogenitalnog trakta ili bubrega. Posvetite se fizičkoj aktivnosti i unošenju raznih lekovitih biljaka i čajeva u svoj organizam.
DEVICA
POSAO: Ukoliko studirate, radite u obrazovanju ili saradjujete sa inostranim firmama, ovo je za vas dan otvorenih šansi, naročito prva polovina dana. Obratite pažnju na prve sate, kada nehotice možete napraviti grešku i oštetiti firmu u kojoj radite.
LJUBAV: Sve može ostati na površnoj vezi, pa bi bilo poželjno da steknete više samopouzdanja i odlučnosti, pre nego što priđete osobi koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Osetite bolove u zglobovima što je posledica nekretanja. Odmah počnite da se bavite fizičkom aktivnošću, jer ćete uz pomoć nje lakše prevazići sve probleme, ai osećaćete se mnogo lagodnije i poletnije.
VAGA
POSAO: Bićete moćni, bićete opaki, bićete nepobedivi. Srcem i dušom se unosite u sve ono što je vezano za posao, a vaše izvanredno zalaganje i potezi nikako neće proći neprimećeno. Osetićete prve beneficije i pohvale kod nadređenih.
LJUBAV: Sve što činite po pitanju ljubavi vam izmiče. Imate problema u kontaktu sa osobama suprotnog pola, nesigurni ste u komunikaciji, te osobe misle da niste iskreni u svojim namerama.
ZDRAVLJE: . Leškarenje i preterano odmaranje su veliki neprijatelj ovom znaku, stoga ako ste u prilici da se bavite sportom ili bilo kojom fizičkom aktivnošću, gledajte da ozbiljno popunite sve termine.
ŠKORPIJA
POSAO: Očekuje vas fizički naporan dan, ali u isto vreme i prilika za poslovni napredak kakva se retko pruža. Poslovni saradnici imaju poverenja samo u vas i svi će tražiti vašu podršku, savet ili pomoć.
LJUBAV: Sve teškoće na ljubavnom planu polako nestaju. Krećete se u nameri da ozbiljnu vezu održite stabilnom i uspešnom. Vi ćete biti više spremni na popuštanje, ali i nije važno ko je od vas tolerantniji. Uglavnom ćete dopunjavati i podržavati jedno drugo.
ZDRAVLJE: Detaljno se pregledajte, a zatim da nakon analiza napokon shvatite koliko ste zaista iscrpeli svoj organizam svakodnevnim aktivnostima. Ovde se radi o krvnoj slici, tačnije nedostatku gvožđa.
STRELAC
POSAO: Više ćete biti usmereni na svoje uživanje, zabavu tokom dana, nego što ćete obratiti pažnju na sve što se dešava u poslovnom okruženju. Na svu sreću, tu su vam pozicije više nego dobre i stabilne, a kada vas pusti potreba za zabavom, vratićete se, bez problema, svojim radnim obavezama.
LJUBAV: Patite jedno vreme od usamljenosti, ali će se to promeniti, jer u vaš život iznenada ulazi izuzetna osoba, koja će osvojiti vaše srce na prvi pogled, na prvi dodir. Sada je samo na vama da izgradite odnos tolerancije, zadovoljstva. Ovo što vam se dešava je kao grom iz vedra neba!
ZDRAVLJE: Morate da budete spremni na razna iskustva i promene koje vam se dešavaju unutar tela. Svakodnevni umor vas je toliko iscrpeo da ne znate šta vam je dalje činiti.
JARAC
POSAO: Dugo planirani poslovni ugovor i saradnja sa bitnim i finansijski jakim partnerom ostvaruje se već tokom dana, a vi ćete se osećati nepobedivo. Obasipaće vas pohvalama za trud i predanost, ali će očekivano unapređenje ipak izostati. Biće još prilika, ovo je tek početak.
LJUBAV: Razgovarajte o stvarima o kojima ste odavno trebali popričati, koje ste trebali da rešite. Nemojte prebacivati jedno drugom, već zajedno nađite rešenje.
ZDRAVLJE: Ponekad ste veoma disciplinovani kada se radi o zdravlju, ponekad ne. Morate biti spremni na razna iskustva i promene koje vam se dešavaju unutar tela. Poradite na jačanju svog imuniteta.
VODOLIJA
POSAO: Bićete posvećeni radu, a očekuje vas i dobra zarada. Ovo je dan kada se sve odvija kako treba, a vi ćete uživati u plodovima svog dosadašnjeg napornog rada.
LJUBAV: Ukoliko ste pre izvesnog vremena izašli iz duže veze, konačno ste spremni da se otvorite i volite ponovo. Ne slušajte zlonamerne glasove. Romantika se vraća u vaš život.
ZDRAVLJE: Osim što ćete iskusiti psihološku nestabilnost i unutrašnje strahove, možete biti pritisnuti i lošom venskom cirkulacijom. Zdrav način ishrane i boravak na čistom vazduhu rešavaju probleme.
RIBE
POSAO: Početak nedelje donosi veliki nalet energije. Puni ste ideja, zavodljivi, snažni, spremni na sve. Jedan novi projekat, vašeg uma delo, doneće značajni finansijski pomak. Prijatelj će vam dobronamerno dati savet, ali nemojte ga poslušati. Vaša intuicija ovoga puta je pametnija.
LJUBAV: Po pitanju bračnih odnosa, partneri bi trebalo da shvate da se nalaze u ozbiljnoj bračnoj krizi. Potrebno vam je mnogo strpljenja, tolerancije i istrajnosti da bi ste prevazišli ovaj dan.
ZDRAVLJE: Aktiviraće se vaši problemi sa kožom. Obratite se odgovarajućem lekaru i ublažite simptome koje imate. Svrab, peckanje i ostale pojave su znak ozbiljnijeg problema, pa bi bilo neophodno na vreme da reagujete.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Strelac,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.