Dnevni horoskop za 16. novembar 2020. godine

Izvor: Tracara.com, 15.Nov.2020, 19:53

Dnevni horoskop za 16. novembar 2020. godine

Ovan – horoskop za 16.novembar Nemate lepo mišljenje o budućim koracima vašim kolega i mislite da se iz toga neće izroditi nijedna kvalitetna ideja ali nemate dokaza sa svoje strepnje. Romantično veče sa partnerom će vas opustiti i daće vam nalet pozitivne energije za sutrašnji dan. Bik – horoskop za 16.novembar Potrudite se da sve svoje radne zadatke završite u prvom delu dana zato što ćete kasnije ostati bez preko potrebne energije. Slobodni ste i želite da uživate u toj slobodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << koliko god je to moguće. Blizanci – horoskop za 16.novembar Od ranog jutra ste umorni a to definitno ne liči na vas. Promenite ishranu i uvedite neke zdrave navike ako želite da sprečite umor i ako želite da se osećate bolje. Lepo je osećati se poželjnim ali ne po cenu da svakome oko sebe nudite svoje emocije kao na tacni. Nastavak na sledećoj strani The post Dnevni horoskop za 16. novembar 2020. godine appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Horoskop za 16. novembar

Izvor: OkRadio.rs, 16.Nov.2020, 11:00

Pred vama je horoskop za ponedeljak 16. novembar. Sa srećom. Ovan Skloni ste zabavi. Opustite se i odmorite, nije sve u poslu. Dajte sebi oduška i razmislite o nekom usavršavanju, kraćem putovanju ili bavljenju nekim hobijem. Bik Pod stresom ste zbog novca, a kod vas to nije uobičajeno....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.