Izvor: Piplmetar.rs, 15.Mar.2024, 06:30

Dnevni horoskop za 15. mart: Kvadrat Meseca i Venere poručuje da se čuvate manipulacije

Dnevni horoskop za 15. mart 2024. donosi kvadrat Meseca i Venere koji će podsticati manipulativno ponašanje. Pazite da se ne igrate tuđim osećanjima, a takođe i da vi ne budete izmanipulisani.
Ovan Da li se osećate pomalo pasivno-agresivno? Moguće je da ćete se osećati ogorčeno. Nemojte insistirati da je sve u redu ako ključate iznutra. Sve bi ovo mogle da bude veliki nesporazum, ali morate dati ljudima priliku da kažu svoju stranu. Ako niste sigurni da su vas razumeli, ponovite sve.
Bik Pripremite se za neke šifrovane signale oko novca danas. Na primer, ako pozovete na večeru, verovatno će druga osoba pretpostaviti da vi častite. Ispravite nesporazume na vreme. Međutim, ako je u pitanju sitan novac, nemojte da pravite...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Vikend horoskop za 16. i 17. mart: Budite pažljivi sa poverenjem

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Mar.2024

Vikend horoskop za 16. i 17. mart nam u subotu donosi četvrtinu Meseca u Blizancima, dok će nas u nedelju sačekati poravnanje Sunca i Neptuna. Vikend horoskop za 16. i 17. mart Ovan Verovatno će vas neko izdati, pa ćete teško zalečiti rane. Ipak, uspećete da sagledate situaciju iz uravnoteženije...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.