Izvor: Piplmetar.rs, 13.Mar.2024, 03:34

Dnevni horoskop za 13. mart: Mesec i Saturn udružuju snage čineći nas osetljivim

Dnevni horoskop za 13. mart donosi udruženu energiju Meseca i Saturna. Ovo će nas učiniti osetljivim na tuđe reči, ali će istovremeno i probuditi empatiju i želju da se pomogne drugima.
Ovan Najčešće uopšte ne vodite računa o tome šta ljudi misle o vama. Međutim, danas ćete možda biti osetljivije na kritike, naročito ako je u pitanju neko do čijeg mišljenja vam je stalo. Umesto da dozvolite da vas to potrese, tražite da vam razjasne svoje reči. Možda ste pogrešno protumačili >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << njihove reči kao kritiku.
Bik Ponekad vam je veoma teško da govorite o svojim osećanjima. Ako ste zatrpavali svoja osećanja iz straha da ne povredite drugu osobu, kopajte duboko i ispitajte izvor. Oslobodite se svih strahova od odbijanja i samo budite svoji. Ne morate nikome da se dokazujete. Oni koji vas vole, vole vas zbog toga kakvi ste.
Dnevni horoskop za 13. mart: Blizanci Horoskop vam poručuje da idete na sve ili ništa. Ovo se odnosi i na posao i na privatan život. Imajte na umu da iako ste spremni da odustanete, možda ćete biti nekoliko koraka ispred drugih. Dajte vremena vezama da se odvijaju prirodnim tempom. Pokušajte da ne budete nestrpljivi i zamenite ovo osećanje nežnošću i humorom. Iskrenost će doći lakše kad se atmosfera razvedri.
Rak Imati oko za detalje je velika prednost pod uslovom da vas ne sprečava da vidite širu sliku. Nemojte dozvoliti da kritički način razmišljanja dovede do neprestanog pronalaženja grešaka kod drugih. Svaki put kada vam misli krenu u tom smeru, fokusirajte se na kvalitete koje negujete kod te osobe.
Lav Zablistaćete zahvajujući dodatnoj motivaciji. Pokažite ljudima od čega ste napravljeni i preuzmite inicijativu za ostvarivanje svojih želja. U toku dana biste mogli da dobijete podsetnike povodom toga koliko je važno da budete pedantni. Zaboravite na to da sve mora biti savršeno i pozabavite se time da postignete svoj lični rekord.
Devica Pokušajte da se uozbiljite danas. Pogledajte kuda vas to istraživanje  vodi. Probajte novi režim vežbanja, slušajte motivišuće podkastove, preuzmite aplikacije za meditaciju ili se zadržite u omiljenoj knjižari. Ako ste sami, dopustite prijateljima da vas povežu sa nekim zanimljivim. Odlazak na luksuzno mesto može dovesti do početka ljubavne veze.
Dnevni horoskop za 13. mart: Vaga Danas se može pokazati nemogućim da ostanete mirni i opušteni. Možete da podnesete mnogo više nego što možete da mislite. Međutim, pazite se da ne budete previše napadni. Vaša energija bi mogla da uznemiri druge. Takođe, nemojte držati osećanja u tajnosti. Mogli biste da se povežete sa potencijalnim partnerom.
Škorpija Volite da kontrolišete situaciju tako što ćete biti sigurni u svoju poziciju. Umesto da analizirate tuđe ponašanje, rešite situaciju na direktan način. Naći ćete duševni mir koji će vam omogućiti da napokon krenete napred. Interakcija sa ljudima će otkriti njihove prave motive i otkriti gde leže njihove prave vrednosti.
Strelac Strelčevi vole da priređuju iznenađenja i da ostave neizbrisiv utisak. Ipak, danas bi vaše samopouzdanje moglo da se pokoleba pod zahtevima izuzetno izbirljivog kolege ili potencijalnog udvarača. Postavite granice i ne radite više od onoga što je zaista potrebno. Ako idete dalje od vaših mogućnosti, samo ćete istrošiti energiju na pogrešne ljude.
Jarac Vreme je da unesete malo promena u vašim odnosima i svakodnevnim rutinama. Međutim, to ne podrazumeva samo odlazak u novi restoran ili nabavka ulaznica za predstavu. Morate da pokažete nekome da ste zaista 100% u tome. Nemojte bežati od razgovora o budućnosti. Ne morate da napravite detaljne planove, ali otvorite diskusiju o tome kuda bi stvari mogle da vode.
Dnevni horoskop za 13. mart: Vodolija Znate šta kažu za prijatelja u nevolji? Danas će nekome ko je vama blizak biti potrebna pomoć, a vi ćete biti više nego srećni da im pomognete. Malo ohrabrenja može doprineti jačanju njihovog nezavisnog duha. Sa druge strane, nije loša ideja ni da se vi otvorite prema nekome. Taj neko bi mogao da bude onaj pravi i posebni.
Ribe Možda ste danas malo osetljivi, Ribe, ali nemojte dozvoliti da vam to obeleži dan. Malo empatije će pokrenuti loptu, pa zamolite nekoga iz bliskog okruženja da vam da objektivno mišljenje. Nemojte donositi zaključke prebrzo pre nego što ih saslušate. Šanse su da u ovoj situaciji postoji mnogo više nego što mislite.
Najmanje emotivni horoskopski znaci: Sa njima je veoma teško
Evheniia Vasylenko/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 14. mart: Kvadrat Marsa i Meseca podstiče napetost

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Mar.2024

Dnevni horoskop za 14. mart donosi napet kvadrat Marsa i Meseca koji će učiniti da se svaki razgovor pretvori u sukob. Dnevni horoskop za 14. mart Ovan Da li vaša velikodušnost zaista dolazi sa nesebičnog mesta? Dobro razmislite o motivaciji zbog koje nešto radite. Ako vaše ulaganje vremena i...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.