Izvor: Luftika.rs, 10.Okt.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2018. godine

Ovan nervozan, dan za Bika, Blizanci i Lav odlično sarađuju, zidovi pred Rakom, Devica se bori, Vaga dobro, loš dan za Škorpije, Strelac flertuje, puno posla za Jarca, Vodolija greši, a Ribe u svađi. Ovo je današnji dnevni horoskop za 11. oktobar 2018. godine.
OVAN Posao Danas ste sami sebi najveći neprijatelj. Vaša nervoza i brzopletost mogu da dovedu do zatvaranja određenih vrata u vašem poslu. Savetuje se da ne reagujete na prvi impuls negativne energije.
Ljubav Prtner je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << danas strpljiv, i to je vaša sreća. Zajedničke aktivnosti su preporučljive samo ako su spontane.
Zdravlje Solidno.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Ovaj dan može biti vaš. Važnu ulogu u poslovnim pregovorima može da odigra jedna Vodolija. Vaša vedrina može da bude zarazna, iskoristite to.
Ljubav Partner vam je veoma privržen. Ali ne treba da iskušavate granice.
Zdravlje Problemi sa digestivnim traktom.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Probijanje granica je nešto što će vam danas okupirati maštu. Iskoristite to i probajte da na potpuno neočekivan način rešite problem koji vas dugo muči. Dobra sadadnja sa jednim Lavom.
Ljubav Nekome ste danas centar sveta. Uzvratite pažnjom i daće vam srce na dlanu. Iskoristite svoju inteligenciju.
Zdravlje Mogući problemi sa reproduktivnim organima.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Zidovi, zidovi i samo zidovi. Oko vas su samo prepreke, nerazumevanje i loši vetrovi. Napravite plan, u suprotnom se rešavanje problema pretvara u gašenje požara.
Ljubav Apatija u koju ste zapali neće ništa dobro doneti. Istina, i partner je doprineo tome, ali morate da se otvorite. Razgovarajte, zaboga.
Zdravlje Problemi sa disajnim putevima.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Kada majstor stupi na scenu, svi ostali igraju sporedne uloge. Ovo je vaš dan i iskoristite ga tako što ćete motivisati druge svojim primerom. Nema potrebe da im nabijate na nos činjenicu da samo vi umete da iznesete težak problem na svojim plećima.
Ljubav Jedna Škorpija bi vas danas mogla koštati glasve i srca. Sama njena pojava, neki pokret ili reč će vas potpuno raspametiti.
Zdravlje Posetite kardiologa.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Niko ne zna bolje od vas da uoči i proceni rizik koji vreba iza jednog poduhvata. Ali, morate se izboriti da se vaše mišljenje čulo. Kažite prave reči u pravo vreme.
Ljubav Emotivni život danas nije u vašoj sferi interesovanja. Radije ćete kod kuće sami pogledati neki film. Ili ćete jednim SMS-om dozvati brzu i proverenu „varijantu“.
Zdravlje Proverite vid.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Danas ste igrač iz senke. Nije vaš dan za akciju, ali je odlično vreme da sagledate situaciju na poslu. Posle toga ćete odlučiti da li da krenete uzlaznom lestvicom ili da menjate okruženje.
Ljubav Male nežnosti i sitna zadovoljstva. To će vas danas ispuniti. Samo se prepustite trenutku, ostalo će doći samo.
Zdravlje Dobro.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Ovo definitivno nije vaš dan. Može se desiti da zaboravite važne korake u poslovnom procesu ili da vam stvari ispadaju iz ruke. Ni senka one Škorpije koja najkomplikovanije zadatke rešava za manje od minuta.
Ljubav Ovo je danas vaše polje. Zavodljivi, neuhvatljivi, mistični. Možete da upadnete u tu igru čak i ako ne želite.
Zdravlje Vreme je za sistematski pregled.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Svakom se može desiti da mu nešto prođe ispred nosa a da ne vidi. Ali ne i Strelcu. Naći ćete put do dokumenata ili informacija koji su drugima nedostupni. Mudro time raspolažite.
Ljubav Ko vama može da odoli, taj nema srce. Ipak, ovo je dan samo za flert, vezivanja ostavite drugima.
Zdravlje Moguća glavobolja.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Taman ste mislili da ste svaki korak dobro isplanirali i sproveli… Ali sitan detalj koji ste propustili ranije da uradite danas stiže na naplatu kao ogroman talas problema. Ne preostaje vam ništa drugo nego da zasučete rukave i da počistite posledice svoje greške.
Ljubav Partner vas razume, ali ima i svojih problema.
Zdravlje Prehlada.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Niko ne ume da zabrlja stvar kao vi. Priznanje greške će rešiti pola problema, ostalo je rutinski rad.
Ljubav Jedan Rak može da vas zainteresuje. I nešto više od toga. Neka velika ljubavna priča u tišini plete svoju mrežu.
Zdravlje Proverite vid.
Pročitajte i horoskop za oktobar
Posao Problemi koji su prethodne nedelje izledali nereševi, sada u drugom svetlu se vide kao mačiji kašalj. Preporučljivo je da završite sa svim obavezama, nemojte da prenosite ništa za sutra.
Ljubav Prevelik pritisak stvarate kod partnera. Svi su ljudi od krvi i mesa, pa jedna nepažljiva reč ne mora da znači kraj sveta. Ne raspaljujte svađu.
Zdravlje Mogući bolovi u mišićima.
Pročitajte i horoskop za oktobar

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.