Dnevni horoskop za 10. maj 2020. godine!

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2020, 20:02

Dnevni horoskop za 10. maj 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. maj 2020. godine na portalu Svet Plus. Ovan ne odustaje, Bik se previše forsira, Lav razmišlja o braku, Vodolije imaju pojačan apetit Pogledajte šta to očekuje vaš horoskopski znak.

OVAN

Ne odustajete od svojih ideja lako. Iako su vam okolnosti komplikovane, uporni ste da ostvarite poslovni uspeh. Nije vam lako da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo. Prijaće vam vežbanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
BIK

Uz dovoljno kreativnosti biste lako mogli da ostvarite planove koje imate. Očekuje vas povoljan period. Na polju ljubavi vam sledi period u kojem ćete imati neke komplikacije. Nemojte da se forsirate previše.

BLIZANCI

Nemate dovoljno strpljenja i lako ulazite u poslovne rasprave i konflikte. Okolnosti vam na ovom polju nisu sada naklonjene.Trenutno niste zainteresovani za početak veze. Povećajte unos magnezijuma.

RAK

Moguće je da će vam se neočekivano pojaviti nova ponuda za posao. Spremni ste da prihvatite novi izazov. Očekuje vas povoljan dan za komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Poradite na boljoj koncentraciji.

LAV

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije. Sudbina vam je naklonejna danas. Moguće je da razmišljate o braku. Spremni ste da na polju ljubavi pravite ozbiljnije promene. Imate višak energije!

DEVICA

Imate poverenje u svoje saradnike. Osećate da se nalazite u povoljnom okruženju. Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je spremna da vam ukaže poverenje i poštovanje. Osećate se dobro.

 Pivo za kosu! Evo kako se pravilno koristi!

VAGA

Slušajte svoju intuiciju u narednom periodu. Maksimalno se potrudite da na ovom polju budete posvećeni. Pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi bez suzdržavanja. Važno je da budete otvoreni. Pazite na oči.

ŠKORPIJA

Pojavile su vam se komplikacije na polju posla, što vam stvara dodatnu nervozu. Pred vama je početak ljubavne veze. Spremni ste da uplovite u nov ljubavni odnos koji bi mogao da traje. Stres zbog posla vam škodi.

STRELAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam donosi dobre vesti oko pokretanja istog. Možete da očekujete jako dobru atmosferu sa osobom do koje vam je stalo. Zadovoljni ste. Odlično se osećate!

JARAC

Možete da očekujete veoma važna dešavanja na poslovnom polju. Današnji dan je prekretnica za nove odluke. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, ostvarićete sa njom dobar odnos. Manji bolovi u grlu.

VODOLIJA

Bićete zadovoljni rezultatima koje ostvarujete. Povoljan je period na ovom polju za vas. Osećate se dobro pored osobe do koje vam je stalo. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Naglašen je pojačan apetit.

RIBE

Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama na polju posla. Zadovoljni ste situacijom koju ste ostvarili na ovom polju. Na ljubavnom polju možete da očekujete romantičnu atmosferu! Hroničan umor vas prati.

MESEČNI HOROSKOP

NEDELJNI HOROSKOP

GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Lav

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.