Izvor: Luftika.rs, 09.Maj.2020, 15:06

Nedeljni horoskop od 11. do 17. maja 2020. godine

Stižu topliji dani i maj konačno razbuktava ljubav kod horoskopskih znakova. Šta kaže nedeljni horoskop, kome sedmica pred nama donosi ljubav i sreću, a ko će zadovoljstvo morati da potraži na poslu. Pročitajte nedeljni horoskop od 11. do 17. maja 2020. godine.
OVAN Posao Energetski status Ovnova se menja na bolje. Počinje da se pokreće sve ono na čemu su radili u prethodnim nedeljama ili pak samo maštali.
Komunikacija sa ljudima iz okruženja se bitno popravlja, naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa onima koji su na položaju. Bitne informacije dolaze i daju neku prednost.
Finansijski deo i dalje muči Ovnove, ali nove ideje ih teraju napred bez obzira na teret koji vuku. Savet: I dalje budite strpljivi jer postoje izvesne kočnice koje sami ne možete da prevaziđete.
Ljubav Prilike za interesantna poznanstva će biti i više nego dovoljno – na putu, prilikom večernjeg izlaska, odlazak u omiljeni kafić, na radnom mestu.
Slobodnim Ovnovima će se svideti neko ko je zauzet, misteriozan ili živi u drugom mestu. Koliko vas to ograničenje nervira, toliko vas dalje uvlači u celu priču.
 
Svakako se taj odnos neće tako brzo izdefinisati. Zauzeti Ovnovi bodre voljenu osobu ili od iste dobijaju podršku. Period jake bliskosti je pred vama.
Zdravlje Pazite se prehlada i mogućih problema sa stomakom ili kičmom.
Ljubavni horoskop pročitajte ovde
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.