Dnevni horoskop za 05.06.

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Jun.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 05.06.

Ovan Ljubav: Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite reči izvinjenja. Pokažite više saosećajnosti. Posao: Budite dovoljno promišljeni i praktični, svoje energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima. Zdravlje: Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike. Bik Ljubav: Neko Vas uzbuđuje i privlači Vašu pažnju, više nego što to želite da priznate. Delujete tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego Vaši saradnici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Ali o uspehu ne treba previše pričati, treba uspešno delovati. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi. Blizanci Ljubav: Partner ima pozitivan uticaj na Vaše raspoloženje i inspiraciju. Uživajte u različitim situacijama koje Vas emotivno zbližavaju. Posao: Sve ima svoju dobru i lošu stranu, a na Vama je da sačuvate dobru poslovnu poziciju i dugoročnije interese. Zdravlje: Važno je da razmišljate u pozitivnom smeru, opustite se.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 7. jun 2019. godine

Izvor: Luftika.rs, 06.Jun.2019, 15:33

Ovan nedovoljno fokusiran, Bik iznenađen, Blizanci se prilagođavaju, Rak umoran, Lav ima udvarače, Devica netoleratna, Vaga spremna na nove izazove, Škorpija oseća pritisak, Strelac bez problema, isuškenja pred Jarčevima, a Ribama se otvaraju finansije. Ovo je današnji dnevni horoskop za 07....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.