Dnevni horoskop za 05.05.

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Maj.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 05.05.

Ovan Ljubav: Nema potrebe da bežite pred istinom ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Posao: Dodatno angažovanje može da vas udalji od nekih »osetljivih tema«, ali sve ima svoju granicu. Zdravlje: Umirite savest, prijaće vam relaksacija. Bik Ljubav: Ne budite naivni ni popustljivi prema voljenoj osobi. Ponekad treba glasno da se čuje i vaša reč. Posao: Nema razloga da se suviše ističete u situacijama kada postoje otežavajući uslovi i sumnjive okolnosti. Zdravlje: Prijaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove. Blizanci Ljubav: Ako vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka dogovoru i psihološkom opuštanju. Posao: Prihvatite nečiju sugestiju, važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu ili u odgovarajućem društvu. Zdravlje: Važno je da se opustite i akumulirate pozitivnu energiju.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MAJ: Za OVAJ ZNAK novac će se danas doslovno lepiti!

Izvor: Story, 05.Maj.2019

Pročitajte dnevni horoskop za nedelju, 5.maj… Ovan Ljubav: Nema potrebe da bežite pred istinom ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Posao: Dodatno angažovanje može da Vas udalji od nekih »osetljivih tema«, ali sve ima svoju granicu. Zdravlje: Umirite savest, prijaće Vam relaksacija....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.