Dnevni horoskop za 03.01.

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Jan.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 03.01.

Ovan Ljubav: Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između vas i voljene osobe predstavlja lepši deo stvarnosti. Posao: Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o novim prilikama na poslovnoj sceni. Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju. Bik Ljubav: Između vas i partnera provejava obostrano nepoverenje. Ali, iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Posao: Imate utisak da saradnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << nemaju dovoljno razumevanja za Vaše poslovne ideje ili interesovanja. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu. Blizanci Ljubav: Nemojte zavaravati svog partnera pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom nije važno ono što govorite, nego ono što činite i osećate. Posao: U nameri da predstavite svoje ideje na originalan način, moguće je da pogrešno pretpostavite nečiju reakciju. Zdravlje: Prijaće vam relaksacija ili neka sportska aktivnost. Pročitajte i…Horoskop otkriva: Koji znakovi će 2019. imati sreće u ljubavi?
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 4. januar

Izvor: OkRadio.rs, 04.Jan.2019, 09:29

Pred vama je horoskop za petak 4. januar. Sa srećom. Ovan Nemojte da trošite energiju na ljude koji su negativni. Danas je dan za akciju. Posvetite više vremena sebi. Moguća je glavobolja. Bik Partneru je potrebno više pažnje. Danas je odličan dan za završavanje obaveza, budite posvećeni...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.