DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JUL

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Jul.2023, 04:06

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JUL

Devicu očekuje poslovni put, Lav zadovoljan životom, Rak umoran.
Ovan
Posao: Biće mnogo preokreta i promena u poslednjem trenutku, naročito onih koji se vezuju za papirološka i administrativna pitanja. Obuzdajte nestrpljenje.
Ljubav: Trebalo bi da se potrudite da svom odnosu da date neku dobru energiju i tako izbegnete zamku upadanja u monotoniju.
Zdravlje: Pad energije, dovoljno se odmarajte.
Bik
Posao: Jedan naporan dan u najavi je pred Bikovima. Iako možda >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << još niste završili sa zaostalim obavezama, a danas vam mogu iskrsnuti i nove dodatne. Poradite na boljoj organizaciji.
Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje ne utiče pozitivno na komunikaciju sa dragom osobom. Pokušajte da ne budete suviše negativni i svadljivi.
Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.
Blizanci
Posao: Dosta komunikacije, planiranja i dogovora očekuje Blizance ove srede. Moguća su i kašnjenja, a svakako se potrudite da izbegnete donošenje ishitrenih odluka.
Ljubav: Nemojte biti lenji kako bi malo popravili postojeću situaciju, trebaće vam mnogo energije ali će vam se trud isplatiti.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Rak
Posao: Vodite računa da ne napravite neke veće greške u papirologiji. Moguće je i odlaganje poslovnog puta koji ste priželjkivali.
Ljubav: Slobodni Rakovi su otvoreni za avanturu i dobar provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok. Uživajte.
Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.
Lav
Posao: Dosta napet i užurban dan je pred Lavovima. Moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju kako bi izbegli kritike od strane nadređenih.
Ljubav: Planete podržavaju vaše polje ljubavi. Ukoliko ste slobodni, neko vas je prilično zaintrigirao i gorite od znatiželje u kom pravcu će se nastaviti dalja komunikacija.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.
Devica
Posao: Dosta ste opterećeni poslom, pokušajte da još jednom dobro razmotrite sve opcije i pronađete najbolje rešenje kako za vas tako i za ostale iz bliskog okruženja.
Ljubav: Pokušajte da obuzdate nervozu i napetost i budite korektni kada je komunikacija sa dragom osobom u pitanju.
Zdravlje: Vrlo dobro.
Vaga
Posao: Nema prepreka na poslovnom putu kod većine Vaga. Posebno će biti izražena vaša komunikativnost, pozitivan stav i diplomatski pristup.
Ljubav: Pozitivnu energiju u dobro raspoloženje podelite sa osobom koja vam se dopada. Preuzmite inicijativu, pokrenite se.
Zdravlje: Odlično.
Škorpija
Posao: Bez bitnijih promena na vašem poslovnom polju u odnosu na prethodni dan. Bitno je da ne dozvolite da vam se obaveze nagomilavaju jer ih već sada imate previše.
Ljubav: Budite posvećeni negovanju dobrih parterskih odnosa, planirajte neke zajedničke aktivnosti i uložite svu energiju da udovoljite vašoj dragoj osobi.
Zdravlje: Hronične tegobe.
Strelac
Posao: Pokušajte da izbegnete oštrije verbalne sukobe sa saradnicima i nadređenima. Dosta je promena poslovnog procesa trenutno aktuelno i teško je za praćenje.
Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim partnerskim odnosom uživajte, i iskoristite povoljne aspekte da što više vremena posvetite jedno drugom, ukoliko pak niste, razmislite da nešto promenite.
Zdravlje: Moguća glavobolja.
Jarac
Posao: Nemojte pokazivati strah i dilemu da nešto ne možete da odradite. Sad je odličan period da se pokažete u najboljem svetlu i da to neko primeti.
Ljubav: Sitne čarke i prepucavanja bi trebalo da nekako izbegnete, težite kompromisu, više vam se isplati.
Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.
Vodolija
Posao: Posao vas hoće, zato se ne razvlačite i ne ostavljajte ništa za sutra, jer će sutra stići nove obaveze, novi poslovi, nove situacije koje treba rešavati.
Ljubav: Vrlo lep dan mogli biste da očekujete ukoliko negde izađete sa prijateljima. Novo zanimljivo poznanstvo vas neće zaobići. Uživajte.
Zdravlje: Jačajte imunitet.
Ribe
Posao: Ovaj dan vam donosi ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni. Budite pre svega strpljivi i taktični, sve je prolaznog karaktera.
Ljubav: Budite pozitivni, posvetite se voljenoj osobi i provodite što više vremena zajedno. Uživajte.
Zdravlje: Moguća nesanica.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JUL se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP: Ovan ne kontroliše tenziju, Rak je u centru nesporazuma, Škorpije će slaviti, a vi?

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jul.2023

Pročitajte dnevni horoskop za 8. jul 2023!. Izvor: Shutterstock/PeachShutterStock. . Dnevni horoskop za 8. jul 2023. evo šta vam zvezde poručuju kada su ljubav, posao i zdravlje u pitanju!. IZNAD Dnevni horoskop za 8. jul 2023. donosi vam poteškoće u komunikaciji. Zbog brige da poslovni rezultati...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.