Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jul.2023, 07:30

DNEVNI HOROSKOP: Ovan ne kontroliše tenziju, Rak je u centru nesporazuma, Škorpije će slaviti, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 8. jul 2023!
Izvor: Shutterstock/PeachShutterStock

Dnevni horoskop za 8. jul 2023. evo šta vam zvezde poručuju kada su ljubav, posao i zdravlje u pitanju!
IZNAD Dnevni horoskop za 8. jul 2023. donosi vam poteškoće u komunikaciji. Zbog brige da poslovni rezultati budu onakvi kakvi ste zamislili, okupila vas je napetost koju ne možete da kontrolišete. Izaberite pažnju na ono što govorite drugima, jer možete pogrešno razumeti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Mogući su nesporazumi i sukobi.
BIK Vaš dnevni horoskop predviđa romantičan dan za vas. Fokusirani ste na ljubavnom polju, uživajte u pažnji koju dobijate od partnera i od njega možete očekivati lep gest. Slobodne Bikove čeka zanimljiv flert sa starijim osobom i mogućnost ulaska u novu vezu. Blistate na poslu, nastavite da radite vredno.
BLIZANCI Zvezde vam predviđaju da ćete doneti važnu odluku. Pokušajte da ne slušate okolinu, već samo svoju intuiciju. Osoba iz poslovnog okruženja pokazuje interesovanje za vas, ali izgleda da imate druge prioritete. Savet je da vodite računa o ishrani, čuvajte se predanja.
RAK Horoskop savetuje da se klonite ogovaranja i priča „rekla je, rekla“. U suprotnom, bićete predmet nesporazuma koji će vam doći glave. U ljubavi može doći do velikih promena, pokušajte da vratite istu pažnju svom partneru. On želi da se pojavi, ali vaši postupci ulivaju nesigurnost.
LAV Dnevni horoskop za 8. jul 2023. donosi neočekivani novac! Nagrada za trud koji se uložio pre nekog vremena konačno dolazi. Energetski ste i spremni za nove izazove. Slobodne Lavove uveče očekuje zanimljiv flert, savet je da ne ostajete kod kuće. Uživati!
DEVICA Ljubav je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Osoba koja vam se dopada sumnje u vaše namere, pokušajte da budete uporni i iskreni. Ishod je u vašu korist. Možete očekivati poslovnu ponudu iz inostranstva, pažljivo proverite sve detalje ako potpišete ugovor.
VACANCI Dnevni horoskop za 8. jul 2023. kaže da danas ne treba da pravite velike finansijske transakcije. Nije povoljan dan za finansije, posebno za pozajmice i kredite. Posvetite se sebi, savršeno je vreme da promenite svoje navike. Želeli biste da uvedete zdravu ishranu i fizičku aktivnost.
ŠKORPIJA Tajne akcije nikada nisu donele ništa dobro. Odstupanje od pravila koja vam je dao postavljeni može vas skupo koštati. Ne dozvolite da vam se „stolica“ ljulja, budite iskreni. Bez obzira na to, prijatelj vam sprema iznenađenje, imaćete mnogo razloga za slavlje! Još spavati.
STRELAC Previše lako shvatite novac, iako ste svesni koliko ste postali lenji. Moguće je da ćete imati iznenadni trošak koji će vas mnogo poremetiti, ali ne brinite, tu je pomoć prijatelja. Ako neko ne želi da učini sledeći korak u vezi sa vama, razmislite da li uopšte ostavite utisak da ste neko to želeli.
JARAC Prošlo vas sprečava da nastavite dalje. Danas imate potrebu za izolacijom, shvatite greške koje ste pravila u prethodnom periodu. Možete očekivati poziv od osobe koja vam je ranije bila veoma bliska. Dobro razmislite šta želite, nemojte tako lako praviti promene.
VODOLIJA Danas je dan za uspeh! Sve što zamislite postići ćete sa upola manje snage! Moguće je da promenite radno mesto i da vas očekuje bolja, zaslužena pozicija. Ako imate mnogo udvarača, niko se još nije „zagrejao” za vas, ali uživajte u dopisivanju sa nekim sa mrežom.
RIBA Dnevni horoskop za 8. jul 2023. donosi vam pobedu! Danas možete ostvariti svoju želju i učiniti ono što nikada ranije niste radili. Uživajte u komunikaciji sa osobom koju ste nedavno saznali. Da li je to nova ljubav na horizontu? Prepustite se svojim emocijama!
Kako su vam zvezde danas naklonjene? Svaki dan na Viberu očekuju saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao. PRIMENITI OVDE.
BONUS VIDEO:

Pogledaj

00:31
4 ZNAKA KOJI ĆE BITI SREĆNIM OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024.: Posle godina patnje, sve će im konačno uspetiIzvor: TikTok/amidemure


Izvor: TikTok/amidemure

(SVET)

Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Horoskop za 8. jul

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jul.2023

OVAN   Dnevni horoskop za 8. jul 2023. godine vam donosi poteškoće u komunikaciji. Zbog brige da poslovni rezultati budu onako kako ste zamislili, okupirala vas je tenzija koju ne možete da kontrolišete. Obratite pažnju na reči koju upućujete drugima, jer mogu pogrešno da vas shvate. Mogući...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.