DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ

Izvor: TimockeVesti.net, 27.Maj.2022, 07:32

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ

Jarac srećan u ljubavi, Ribe uspešne, Vodolija emotivna
Ovan
Ovaj dan donosi vam oscilacije, uspone i padove na finansijskom planu. Vi ćete biti u situaciji da improvizujete rešenja. Ovnovi koji su u vezi prilično su nezadovoljni neodgovornim ponašanjem partnera. Budite otvoreni kao i uvek, i rešite problem na vreme. Odlično se osećate.
Bik
Ovaj dan donosi vam neočekivani finansijski dobitak. Možete ostvariti vanredni dobitak kroz bavljenje nekim hobijem. Ovaj dan >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Bikovima može doneti ljubav na prvi pogled, a u pitanju može biti jedna očaravajuća Vaga ili Škorpija. Intimno ste neraspoloženi.
Blizanci
Period poslovnih putovanja i učestalih poslovnih sastanaka. Novi poslovni saradnici uneće nove elemente u vaš način poslovanja. Odnos sa partnerom se polako, ali sigurno, stabilizuje. Slobodni Blizanci upoznaće srodnu dušu preko prijatelja. Hormonski disbalans.
Rak
Poslovna saradnja sa bivšim saradnicima pokazaće se kao daleko unosnija nego što ste to u prvi mah procenili. Očekuje vas zajednički uspeh. Slobodni Rakovi danas mogu upoznati interesantnu osobu u znaku Jarca, i to preko posla. Stomačni problemi.
Lav
Planeta koja upravlja vašim poljem finansija, sve vreme se nalazi u vašem znaku. To će vam doneti mogućnost dobre zarade i uspešnog zaključenja posla. Slobodne Lavove očekuje ljubavna romansa na nekom putovanju. Više se odmarajte.
Devica
Budite oprezni u rukovanju novcem, jer stvari mogu izmaći vašoj kontroli. Svoje poslovne tajne čuvajte i od najboljih prijatelja. Slobodne Device mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom putovanju. Stomačni problemi.
Vaga
Vage koje žele da promene posao, danas uživaju posebnu naklonost zvezda. Pripremite se, jer će na kraju ipak sve zavisiti od utiska koji budete ostavili na poslodavce. Venera u vašem znaku pojačava vašu potrebu za nežnostima i ljubavlju. Pred vama je lep i harmoničan period sa partnerom. Obratite pažnju na saobraćaj.
Škorpija
Ovaj dan donosi vam uspeh kroz saradnju sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Moguće je neočekivano poslovno putovanje. Partner je nekoliko puta ispoljio ljubomoru. To vas je dovelo u defanzivan stav, koji vas je emocionalno iscrpeo. Nervoza.
Strelac
Dominantna tema i dalje je novac. Ovaj period označava polaganje temelja za dugoročnu poslovnu saradnju i veliki napredak u karijeri. Ovaj dan donosi vam izazov koji se sastoji u tome da pređete granicu prijateljstva sa osobom koja vam se dugo dopada. Muči vas nezadovoljstvo
Jarac
Mnoštvo planeta u vašem znaku stavlja akcenat na vaše dugoročne poslovne ciljeve. Sada ste u situaciji da načinite veoma krupan korak u karijeri. Slobodni Jarčevi danas mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom putovanju. U pitanju može biti Rak ili Škorpija. Odlično se osećate.
Vodolija
Vaše polje tajnih neprijatelja je vrlo naglašeno. To nalaže oprez, nemojte odavati svoje poslovne planove apsolutno nikome. Ovaj dan donosi vam mogućnost da uđete u vezu sa osobom u znaku Ovna ili Lava. Vrtoglavica.
Ribe
Planete vam pružaju podršku za saradnju sa nekom osobom iz inostranstva. Neki vaši prijatelji visu vam dobronamerni, pa budite oprezniji nego inače. Period harmonizacije između vas i partnera se nastavlja. Pred vama je lep i romantičan period. Premor, nesanica.

Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MAJ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe,   Prvi maj,   Dan zaljubljenih

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.