DNEVNI HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Okt.2022, 06:03

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR

Blizanci da počnu da vežbaju, Lava prati sreća, Vaga da promeni navike, Vodolija pod stresom
OVAN Nemojte da ulazite u rizične poslove ili veća ulaganja danas jer možete imati mnogo štete kasnije. Zbunjeni ste i niste sigurni kako da protumačite signale koje vam voljena osoba šalje. Osetljivi zubi i desni.
BIK
Možete lako da napravite grešku pa bi bilo dobro da poradite na svojoj koncetraciji kako biste izbegli veće probleme. Moguće je da niste sasvim preboleli bivšu >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << ljubav, a ona vam se sada vraća. Danas će vam prijati odmor.
BLIZANCI
Pazite kakve odluke donosite i šta potpisujete danas. Mogli biste da napravite veće probleme nego što očekujete. Smanjite nevozu u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.
RAK
Možete da očekujete da ćete dobiti ponudu za novi posao. Uskoro će nastupiti pozitivne promene kod vas. Pred vama je veoma zanimljiv period za polje ljubavi. Moguće je da ćete imati priliku za paralelnu vezu. Zdravlje je dobro.
LAV
Možete da očekujete pomoć oko posla koji vam je važan. Sreća bi mogla da vas prati danas, sve kreće po planu. Moguće je da vam se dopada osoba koja pokazuje osetljivost i stidljivost. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.
DEVICA
Možete da očekujete uspeh kada se radi o pokretanju novih poslovnih projekata. Povoljan vam je dan. Možete da očekujete obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti. Dolazi trenutak da nešto rešite. Potreban vam je unutrašnji mir.
VAGA
Pokušavate da pokrenete promene na poslovnom planu jer vidite da po starom više ne ide. Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu pored sebe, biće potrebno da na neki način menjate svoje navike. Vrtoglavica.
ŠKORPIJA
Moguće je da niste u kontaktu sa svojim saradnicima i da ne dolazite do ispravnih i tačnih informacija na ovom polju. Delujete hladno u komunikaciji sa voljenom osobom. Jetra vam je osetljiva i podložna problemima.
STRELAC
Iskoristite šansu koja vam se ukazala. Moguće je da ćete na novom poslu proći mnogo bolje nego što očekujete. Povedite računa o ljubomori koja bi mogla u značajnoj meri da vam poremeti vezu. Zdravlje vam je dobro.
JARAC
Opterećeni ste problemima i na neki način imate utisak da se sve urotilo protiv vas. Proćiće i ovaj loš dan. Moguće je da imate novu priliku za flert i vezu ali da niste spremni da preuzmete inicijativu. Pazite štitnu žlezdu.
VODOLIJA
Želite da postignete uspeh kada je u pitanju posao. Spremni ste da zapnete i da se trudite. Moguće je da ćete uspeti da pokažete voljenoj osobi svoje emocije i da ćete se ponovo u zbližiti sa njom. Problemi zbog stresa.
RIBE
Budite strpljivi i dajte svemu vremena. Na poslovnom planu ćete uskoro ostvariti napredak. Moguće je da nemate dovoljno poverenja u partnera koji vas je nekoliko puta izdao. Manji problemi sa urinarnim putevima.
Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 10. OKTOBAR se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR

Izvor: TimockeVesti.net, 11.Okt.2022, 06:02

Saznajte šta su vam novo pripremile zvezde…. . OVAN. Planetarni aspekti donose vam preokrete i iznenađenja. Ključ uspeha je inovativnost. Potrudite se da jasno izražavate svoje misli, U suprotnom, partner neke vaše reči može shvatiti pogrešno. Izbegavajte zatvorene, zadimljene prostorije....

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.