DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR

Izvor: TimockeVesti.net, 11.Okt.2022, 06:02

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR

Saznajte šta su vam novo pripremile zvezde…

OVAN
Planetarni aspekti donose vam preokrete i iznenađenja. Ključ uspeha je inovativnost. Potrudite se da jasno izražavate svoje misli, U suprotnom, partner neke vaše reči može shvatiti pogrešno. Izbegavajte zatvorene, zadimljene prostorije. Poteškoće sa disanjem.
BIK
Pripremite rezervni plan, jer ćete biti u situaciji da improvizujete rešenja. Neočekivan razvoj poslovne situacije. Danas vas očekuje veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << važan razgovor s partnerom. Poći će vam za rukom zajednički poduhvat. Mamurluk, posle burne večeri. Muči vas glavobolja, mučnina.
BLIZANCI
Novosti u organizaciji u kojoj radite doneće vam promene u opisu radne pozicije. Napredak u karijeri. Odličan period da skupite hrabrost i konačno načinite najbitniji prvi korak u zbližavanju s osobom koja vam se dopada. Nedostatak gvožđa, daje lošu sliku hemoglobina.
RAK
Planetarni aspekti u vašem polju karijere doneće vam novi početak. Danas možete biti razdražljivi, tako da možete impulsivno reagovati na partnerove reči. Moguće su sitne svađe. Promenljivost raspoloženja, što je i glavna zamerka partnera.
LAV
Ovaj dan donosi vam poslovno putovanje i potpisivanje veoma važnog sporazuma. Uspeh sa inostranstvom. Planirate zajedničko putovanje s partnerom. Poći će vam za rukom da sprovedete u delo zajednički plan. Reakcija na različitu vrstu biljaka, alergija, još uvek prisutna.
DEVICA
Nepredviđeni splet okolnosti može da stvori zastoj u okviru vašeg platnog prometa. Pripremite, za svaki slučaj, rezervni plan. Danas ćete uspešno rešiti jedno izuzetno važno egzistencijalno pitanje zajedno s partnerom. Nesanica, zbog nagomilanih problema.
VAGA
Akcenat ovog dana je na poslovnoj komunikaciji, pa vas očekuje veoma važan sastanak. Finansijski napredak. Turbulentan dan u vašem odnosu s partnerom. Možete krenuti od male prepirke i završiti u velikoj svađi. Pad imuniteta, pokušajte da ga stabilizujete.
ŠKORPIJA
Planetarni aspekti u vašem polju poslovanja može da stvori prevelik obim posla i problem s krajnjim rokom. Pridržavajte se plana. Vaš odnos s partnerom je prožet nežnostima i posebno pojačanim ljubavnim žarom. Sada ste u zenitu ljubavi. Problemi sa želucem.
STRELAC
Strelčeve koji se bave kreativnim zanimanjem ili rade u prosveti očekuju novi elementi u radnom okruženju. Usponi i padovi na emotivnom planu u jednom danu. Realnije posmatrajte partnera da se ne biste razočarali. Ženski pripadnici bi trebali zakazati ginekološki pregled.
JARAC
Ovaj dan na poslu obeležiće kraće poslovno putovanje i sastanak na kojem će doći do izražaja vaše govorničke veštine. Danas može biti turbulencija na porodičnom planu. Sukob generacija i vaših različitih stavova. Raspoloženje prati promena vremenskih uslova.
VODOLIJA
Današnji poslovni sastanak može da ima dalekosežni značaj za vaš dalji pravac karijere. Donećete izuzetno bitnu odluku. Slobodne Vodolije mogu preko posla upoznati osobu, koja će im se izuzetno dopasti na prvi pogled. Oslonite se na intuiciju. Virusna infekcija disajnih puteva.
RIBE
Nestabilna situacija na finansijskom planu nalaže oprez. Moguće je zakašnjene u isplati novca. Vaš bezazleni komentar na račun partnerovog ponašanja može danas biti pogrešno shvaćen. Moguća je prepirka. Više se odmarajte, provedite popodne uz neki dobar film.

Članak DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.