DNEVNI HOROSKOP: Ovan pred rizičnim ponudom, Škorpija na meti udvarača, Ribama sve ide dobro, a vi?

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2023, 12:31

DNEVNI HOROSKOP: Ovan pred rizičnim ponudom, Škorpija na meti udvarača, Ribama sve ide dobro, a vi?

Pročitajte dnevni horoskop za 1. februar 2023!

Izvor: Shutterstock/Billion fotografija
Dnevni horoskop
za 01.02.2023, evo šta vam poručuju zvezde kada je ljubav, posao u pitanju i zdravlje! OVAN

Dnevni horoskop za 1. februar 2023. donosi dobre vesti Ovnovima. Uži član porodice će vas obradovati, očekujte slavlje. Finansijska situacija je malo napeta, ali nemojte žuriti da privatizujete ponudi starije osobe za saradnju. Treba napraviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bolju mapu. Problemi sa nesanicom.
BIK
Napredovali ste u poslu, sve ide po planu, rezultati su vidljivi. Danas ćete biti posebno inspirisani za rad, uspeh vas ohrabruje. Potreban vam je odmor od partnera, da razbistrite glavu i isplanirate sledeće korake. Ojačati imunitet.
BLIZANCI
Primarno ste fokusirani na svoju porodicu, posao i karijera su na drugom mestu priroda tebi. Ne zanemarujte svoje obaveze, učinite sebi primedbu za poslove. Blizanci koji su nedavno izašli iz veze mogli bi da dožive strastvenu aferu sa kolegama. Zdravlje je dobro.
RAK
Razmišljajte strateški i pravite planove za budućnost. Ambiciozni ste i želite da se kažete. Dobro razmislite pre nego što idete u delo. Moguća je novčana dobit, naplata starog duga ili avans za budući posao. Problemi sa alergijama.
LAV
Sva energija ste usmerili na posao, vaš motiv je da dokažite da ste sposobni za viši položaj. Zvezde te podržavaju, bori se za mesto koje ti pripada. Vaša ljubavna situacija je bila neobična, neki nedavni događaji su vas zbunili, ali još niste spremni za ozbiljan razgovor sa partnerom. Hranite se zdravije.
DEVICA
Dnevni horoskop za 1. februar 2023. kaže da će Sistem napraviti veliki uspeh na poslu danas. Projekat koji ste najmanje očekivali doneće vam veliki uspeh i reputaciju. Nemoguće je pronaći osobu koja bi zadovoljila sve vaše kriterijume. Opusti se, ne osuđuj druge prestrogo. Zdravlje je dobro.
VAGA
Prošli ste važan pregled na poslu i uklonili ne veoma povoljna situacija u kojoj se nalazi duže vreme. Ne pokušavajte da se opustite, i dalje ste „na radaru“ naređenih. Zauzete Vage očekuju mirno i prijateljsko veče sa partnerom, baš ono što im treba. Samci željno iščekuju poziv. Kreći se više.
SKORPION
Uspešno balansirajte između porodičnih problema i ambicija da se kažete poslu. Daješ sve od sebe i to se primenjuje. Uživajte u ugledu među svojim kolegama. Osoba sa kojom ste prijateljski je veoma zaljubljena u vas. Da li ste iznenađeni? Problemi sa varenjem.
STRELAC

Imate promenljivo raspoloženje, ljudi za koje ste verovali da su vam saveznici na poslu , danas izgleda da želi da vas „sapliću“. Ne žurite i ne odbacujte ih olako, pokušajte da realnije sagledate situaciju i tuđe odgovornosti. Biće ti jasne. Predivan završetak dana, vaš partner će vas iznenaditi. Treba ti više sna.
CAPRICORN
Danas vam ne ide baš najbolje, niste u stanju da završite zadatke na vreme i to vas frustrira. Nema svrhe da se nervirate, bolje se organizujete. Očekuje vas priliv novca, može kroz nekretnine ili nasledstvo. Slobodni Jarci imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja. Zdravlje je dobro.
VODOLIJA
Danas pravite veliku promenu – nije isključeno da odete svoje staro radno mesto, prihvatite novi posao ili stupite u partnerstvo sa osobom iz inostranstva. Imate velike planove i hrabro idite ka cilju. Zvezde te podržavaju. Nedostaje vam malo više nežnosti u vašoj vezi. Mogući su bolovi u ledima.
RIBA
Dnevni horoskop za 1. februar 2023. savetuje Ribama da malo pažljivije misli o novoj poslovnoj ponudi. Pogledajte širu sliku, postoji dobar potencijal za uspeh. U ljubavi, veza se razvija brže nego što ste očekivali. Tačnost vašeg partnera vas zbunjuje. Ako niste spremni da se promenite, razmislite zašto je to… Dobro se osećate.
Kako su vam danas naklonjene zvezde? Svaki dan na Viberu očekuju saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao. PRIJAVITE SE
OVDE
.
MONDO
Više detalja
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Škorpija

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 1. februar: Pod velikim ste stresom, uživajte u psihofizičkom opuštanju i opuštanju

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Feb.2023

Horoskop za 1. februar, pročitajte šta vam zvezde kažu… Oven Ljubav: Ne dozvoljava sebi da se nepotrebno sukobljavaš sa voljenom osobom. Odgovorite na nečije „signale“ ili emotivnu poruku. Posao: Zainteresovani ste za neke skrivene informacije. Stalo vam je da se kažete kroz različite...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Dnevni horoskop za 2. februar: Šta nam donose Mesec u Raku i Venera u Ribama?

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Feb.2023

Dnevni horoskop za 2. februar: Ovan treba da odmori od posla, Device da razmisle o saradnji, a Škorpije da istražuju. Šta čeka Vaš znak? Dnevni horoskop za 2. februar   Ovan Želite da izbegnete dan na poslu? Dok Mesec Raka razmenjuje nežnosti sa Venerom u Ribama, Vaš dan bi vrlo brzo mogao da...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.