ASTRO VEZE: Neka vam horoskop kaže koga da lovite, a od koga da bežite!

Izvor: Press, 15.Okt.2014, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASTRO VEZE: Neka vam horoskop kaže koga da "lovite", a od koga da bežite!

Sigurno vam se barem jednom desilo da naiđete na osobu koja vam se dopada, ali zbog koje ćete kasnije gorko da patite. Iako nikome na čelu ne piše ko je, šta je i gde i šta radi, ipak postoji način da se makar malo prodre u jednu ličnost i da se na taj način proceni kakva je budućnost ljubavne vezesa dotičnom osobom. Saznajte šta horoskop kaže o tome - koga treba "loviti", a od koga da bežite. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Ован
Они који припадају бољем делу особе рођених у знаку Овна су врло дарежљиви, засипају вас поклонима, позивима на вечеру, а пре свега на божанствене излете, највише захваљујући животној радости и страсти коју поседују. Са таквима се осећате као да сте на седмом небу, све што можете да потврдите, веома вас поштују и врло су искрени у својим одговорима. Повежите вас ка златној будућности снагом своје воље и животног оптимизма.
Ипак, требало би да будете веома опрезни. Иако су Овнови врло често јако способни и сналажљиве особе, неки од њих су на жалост прави правцатиегзибиционисти и варалице. Могло би да вам се деси да сатима слушате њихов монолог о томе колико су мушкарци или жена до сада завели, а онда оставили, како су они свуда тражени и омиљени где се бог појаве. Такође, није искључено да вас ставе у спортски аутомобил који вам нису показали неке од њихових вештина. Постоје и тежи и опаснији ризици - треба упозорити да су неки Овнови склони тучи. Након што заврши своју причу о хиљадама љубавних авантура, јасно показује да се нису баш најбоље снашли у животу, па ни у кревету. Ако у особи коју сте упознали препознали макар и једну од ових карактеристика, бежите главом без обзира.
Бик
Како би лепо било волети Бика, али оног Бика који припада бољој половини особе рођених у овом знаку, а не оном делу монструозних егоиста. Ради се о особама које су једноставне, практичне, способне да вам понуде сигурну и конкретну будућност, саздан од задовољства живљења у својој кући у којој ћете бити вољени и поштовани од свих. Све то биће зачињено пуном сензуалношћу, маштом и пажњом. Живот би могао да вам буде као сан који не смете ништа да нарушите. Не дозволите да вам се појави страх од љубави. Имајте поверења у свог партнера јер ће вас он волети и бити вам веран. Можете да га мирно пустите да се бави својим друштвеним радовима, да путује и да напредује, али у том случају не ваља претеривати.
Када се упознате са Биком, прво проверите да ли припада овој категорији или можда у другој категорији у којој су лењивци, врло продуктивни, али без стимулације и интересовања за свет који их окружује, што би једног дана могло резултовати имањим интересовањем за вас! Дакле, ако га не узбуди баш ништа од онога што чини њега, ако једе без осећаја за меру, не надајте се много бољој будућности. Такође, ваља обратити пажњу и на секс: ако имате своје фиксне идеје (на пример, страст према порнографији или према неком делу или деловима ваше одеће), тада покушајте да будете бржи од ветре!
Близанци
Лако је заљубити се у особи рођену у знаку Близанаца, поготово ако припада оној шаљивој врсти, спремној да вас својом духовитошћу у сваком тренутку засмеје до суза и орасположи на дуже време. Са таквом особом вам свакако мора бити досадно јер су они увек обавештени о свему, никада се не понављају и увек су забавни. Воле да уче, путују, али пре свега да се виђају са пријатељима, ма чији су они били. У друштву су веома пријатни и расположени. Врло сусимпатични, велики заводници, зато што рачунају своју интелигенцију. У том смислу су неодољиви, што треба да вас плаши јер они заводе онако, из шале, али ако су озбиљно за некога везани, неће се упуштати у неозбиљне излете.
Међу Близанцима се, ипак, налазе и они који нису толико допадљиви као ови претходни. То су они неславни представници овог знака о чијој би се интелигенцији могло дискутовати и који су више склони крутости и непомирљивости. Површни су, цинични и тешки. Дакле, ако увидите да се ваш партнер Близанац више занима за себе него за друге, ако сваки ваш пројекат не подржава већ унапред осуђује на пропаст, не би било лоше да полако, али сигурно, размишља о тихом одласку. Ако се поврх свега покаже да вам је партнер ненаклоњен у другим стварима и да је онако мало хладан у кревету, најбоље би било да га сасвим оставите јер се ради о непоправљивом нарцисоидном типу.
Рак
Ракови знају да буду врло љупке и срдачне особе, изврсни као брачни партнери и нежни родитељи. Допада им се све што је везано за њихов дом. За њих нема већег задовољства од оног које осете када се после напорног радног дана или путовања врате у своју кућу, своју породицу. Обожавају обележавање годишњице брака, као уосталом и све друго што чини традицију једне заједнице. Врло је могуће да ћете са оваквим Раковима бити пресрећни и презадовољни. Обасипаће вас поклонима и нежностима. У кревету су врло пажљиви и нежни љубавници, увек спремни да прво дају а тек онда да узму. Зато, нађите себи оваквог Рака, јер ће такав имати јаку жељу да са вама заснује породицу и проведе свој живот са вама.
Не дозволите да вас у овоме преваре неки лоши примерци Ракова. Препознаћете их по томе што су више саможиви него ли љубитељи кућа и породица. Такође, пре би се могло рећи да су расипници него дарежљиви. Купите вам поклон, ако хоће, али за њега ће потрошити и читати плату, без много размишљања, што не би учинили заједно са пријатељима у ресторану или за било коју другу забаву. Будите опрезни на било који знак мегаломаније, поготово ако је пропраћен вредносно тоном, што ће вам одмах дати до знања да нешто ипак није у реду. Можда сте већ и увидели да ово нису прави типови за вас, поготово због њихових чести одсутности из кревете!
Лав
Ако је реч о добром краљу, логична последица је да ћете ви бити његова краљицаили обратно. Због тога Лавови готово свакога оставља отворене уставе, због отворености и срдачности које са собом носе себи. Када су сигурни у себе, њихова природност напросто свакога опчини. Да ли су Лавови као партнери помало досадни? Не, нипошто! Можда умеју да буду с времена на времемегаломани, али зато и те како знају да засуку рукаве и да вредно раде, као што знају да буду весели и радосни попут деце. У кревету су љубавници и то назавидном нивоу, озбиљни, увек присутни, нежни и страствени. Ваља, међутим, имај на уму да постоји и друга страна медаље!
Потрудите се да не завршите у загрљају оних других Лавова. На жалост, постоје и такви, а они су гунђали, вечито незадовољни, себични, доминантни и арогантни. Такви ће вас натерати, снагом своје препотенције, да радите оно што њима одговара. Не дозволите да будете искоришћени. Постоје и они Лавови који признају само права, али не и обавезе, они који воле само да се забављају, али не и да раде, па тако увек сде неком на грбачи. Знак распознавања и упозорења свакако ће бити и сексуална неадекватност оваквог Лава.

Прочитајте још:
Шта ће ваш ХОРОСКОПСКИ ЗНАК највише избацити из ТАКТА?
ХОРОСКОП И АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА: За фитотерапију уређаја, за Близанце макробиотику!
ХОРОСКОП РАЗОТКРИВА МАНЕ У ВЕЗИ: Због овога вас остављају партнери!
   
Девица
Уређај је лако волети, поготово оне које су сналажљиве и које умеју да будусензибилне и нежне. Такве Девице ће вам показати пажњу коју нисте учинили апсолутно нигде и ни код кога срели. Свакодневни живот са оваквим Девицом је врло лак и пријатан јер је она у стању да буде врло практична и да вас лиши решавања неких досадних обавеза и потешкоћа. Све у свему, на њих се човек не би имао за шта пожалити. Велики су радници, увек активни и конкретни, озбиљни и поверљиви, спремни на конкретне предлоге и акције, ако су увидели да имају посла са правим партнером. Не размишљајте много ако сте упознали овакву Девицу, одмах је одведен својим родитељима! Важно је међутим, да запамтите да је и Девицама потребна велика пажња и наклоност којом вас иначе засипају.
Ако упознате Девицу која на вашем првом састанку са тротоара подигне новчић, ако јој у кући све одише скромношћу и штедљивошћу, биће да нисте на правом трагу. Налетели сте на шкртицу, која ће исто као и са новцем, бити шкрта у осећањима, исказивању поштовања и љубави, ентузијазму и радости, што ће годинама све више да се погоршава. Уз објашњење да се ради само оскромности, учиниће вас његовим робом и тако нећете имати прилике да вас помази за Нову годину!
Вага
Са Вагом слободно можете да се опустите и упустите у љубав, нарочито ако је то она Вага која одише равнотежом, сталоженошћу, префињеношћу и елеганцијом. И поред тога што бисте могли евентуално настојати да испровоцирате партнера рођеног у овом значењу, будите сигурни да ће он ипак сачувати своју уравнотеженост, па тако са њим никада нећете имати прилике да доживите разне непријатне сцене. Помоћи ће вам да оснујете топли дом у којем ћете имати госте и никада нећете дозволити да се досађујете јер ћете стално водити врло лепе и занимљиве сусрете са врло интересантним људима и проценама. Да ли то значи да никада нећете моћи да будете сами? Напротив.
Ваге су одлични љубавници и са њима вам апсолутно ништа неће недостајати. Изнад свега су верне, воле брак, јер им се чини да су сами када нису у њему. Без брака су као без хармоније, а Ваге би за хармонију дале баш све. Ипак, међу овим дивним примерцима Вага, налазе се и они који нису баш толико забавни. Има их залуђених за обавезе, без икакве елеганције, који од једне обичне куповине направе праве правцати циркус. Штавише, код њих она блага и страшна неодлучност, типична за Ваге, тако је дубока и представља у стварима врло непријатну несигурност која уноси нервозу. Једна скривена особина за препознавање је: у кревету имају јако пуно моћи.
Шкорпија
Изврсна је идеја волети једног Шкорпиона који, када успе да уравнотежи све компоненте свог значења, постаје изванредна особа, поверљива, одлучна и конкретна. Оно што ће вас код њих дирнути, јесте њихова виталност која се огледа на свим пољима: од односа према породици до односа према пријатељима и послу, од креативности до способности да уживате у слободном времену. Са њима је лепо било шта радити јер у све уносе своју личност и осећај обавезности. Њихова интелигенција је жива, дубока, скоро медијумска, па су тако способни да вас читају. Симпатични су, оптимисти и воде рачуна о новцу у смислу да тачно знају колико им ваља трошити, а колико уштедети.
Поред свега осталог, веома су храбри и не допуштају да се било шта поремети и уништи пред њиховим очима. И сада, следе они који су мало другачији од ових претходних. Ако једна Шкорпија не успе да успостави равнотежу о којој смо говорили, онда зна да постане деструктивна, како према себи тако и према другима и то у толикој мери да могу бити и прави садисти, било у практичном или емотивном смислу. Постоје и други ризици са њима, који се огледају пре свега у једном ужасном песимизму који је у стању да све живо изокрене наопако, нередруштвеност која ће се врло лако и брзо ставити на пробу вашег стрпљења. Будите опрезни и са њиховом фанатичном доследношћу која је у стању далеко да оде: рецимо до одлуке да се више не купају!
Стрелац
Без икаквог страха можете да се вежете за Стрелца ако приметите да се ради о особи која је пуна ентузијазма и позитивних таласа, која је увек спремна на нова искушења и авантуре у којој ћете ући са вама, никако сам. Они најбољи Стрелци су врло симпатични, спортски типови, по природи врло широкогруди. Чак и да сте ви помало "тешка" особа, сигурно неће остати равнодушни према контрасту који вам нуди њихову вршну интелигенцију и домишљатост. Можете бити сигурни у њихову оданост, поготово ако их желите пратили на њиховим дугим путовањима. Сасвим сигурно ћете уживати у њиховом миловању, непознаницама и удварању, како у кревету, тако и ван њега.
И код Стрелца постоји "друга страна медаље", а такви наравно, нису препоручљиви као партнери. Ако приметите да је човек са којим сте започели везу Дон Жуан у најгорем смислу те речи, односно имена, егоиста и помало варалица, одмах знате шта вам је чинити! Код њих је љубав према спорту толико јака да ћете провести недеље и недеље приковани заједно са њим уз ТВ, све док не почнете да га мрзите. Остаће глуви на ваше предлоге да негде изађете или пођете на излет. Има изузетно прагматичних Стрелаца и поред тога врло шкртих и празних, тако да ама баш ништа не могу да вам пруже. Код оваквих нема много тога око чега треба размишљати: боље да вам се негде загубе, него да их тражите.
Јарац
Ако вам се допадне неки Јарац, мораћете да будете веома опрезни и да преконтролишете ким ви имате посла, наравно у настојању да нађете онога који је међу бољима. Ове су особе врло способне за заштиту партнера, како би учиниле све да вас усреће и направе вам мир у којем ћете уживати како данас, тако и сутра. Ако мисли да гради са вама будућност, Јарац ће и те како знати да води своје послове, не би вам ли подарио лепу кућу и живот у изобиљу, али без мегаломаније, сигурно и конкретно. Вредан је радник, ентузијазма и пошаље себи задате обавезе и циљеве.
Какав је у кревету? На жалост, већина Јараца је велики егоисти када је секс у питању. Осим тога, склони су и неверствима, поготово ако наиђу на некога ко је згоднији или млађи од вас. Можда је у питању то што желе да докажу да субеспрекорни и витални и то највероватније због тога што су Јарчеви наклоњени многим комплексима. Да би победили своју несигурност, многи од њих себи задају врло амбициозне планове на послу, па изгарају на томе. Тако за вас имају све мање времена, аи за пријатеље и све остало што не подразумева посао. Кући ће се вратити потиштени, биће крути и захтевни према вама, што све укупно не може да служи као препорука за животног партнера.
Водолија
Ако налетите на ону праву Водолију, може се слободно рећи да сте извукли главну премију на лутрији која се зове љубав! Имаћете партнера који је симпатичан, знатижељан, образован и информисан, увек оригиналан и интересантан. Чињеница да поседује толико добрих квалитета огледа се у фасцинантном броју пријатеља које има, а који са њим деле многе његове интересе и борбу у хуманитарне сврхе. Бићете поносни на свог партнера због његових интелектуалних вредности и маште, али никада се не можете жалити на остало. У сексу можда неће бити најбоље, али је зато увек уз вас, топао и нежан и што је најважније, врло оригиналан. Ако желите да проверите да ли је то Водолија коју треба волети или бежати од ње, покушајте да преконтролишете колико је верна.
Најгори представници овог знака су апсолутно у стању да лете од једног до другог света. Ако не желите да патите, немојте се везивати за такву Водолију јер ћете на крају схватити да сте се заљубили у површну, празну особу, коју уопште не занимају ваши ставови, потешкоће и радости. Такве особе ће све учинити да оправдају своју лењост, интелектуалну сујету, а све у сврху прикривања своје сексуалне инкомпетентности.
Риба
Ah, te Ribe! Ima ih doista izvanrednih, sjajnih, baš kao da su izašli iz bajke! Da li ste nekada sanjali o princu ili princezi iz bajke, koja će doći i povesti vas za ruku? Njihova dobrota i širokogrudost obogatiće porodični dom, kućicu u kojoj žive najčudniji od svih patuljaka iz sveta bajki! Sa njima ćete doživljavati trenutke iz "1001 noći", a senzibilnost koju poseduju, daće vam do znanja da stepotpuno shvaćeni do najvećih dubina svoje ličnosti. Sa njima će vam sve Nove godine biti nezaboravne, svi Božići i Uskrsi, rođendani će biti najsrećniji od svih drugih i to zbog toga što su Ribe veoma vezane za tradiciju, pa tako nikada neće zaboraviti neki važan datum. Zajedno sa Ribama, imate šanse da upoznate jedan novi, slatki jezik života u dvoje.
Међутим, као што то обично бива, има и оних других, који нису баш оволико сјајни и погодни за заједнички живот.
Ако налетите на таквог представника Риба, имаћете посла са особом која ће стално у песку да закопава своје проблеме и недоумице, расејаност, дезоријентисаност и неконкретност. Ради се о особама које су неспособне да искомбинују нешто озбиљно на пословном плану јер им је глава увек у областима и на све заборављају. Могло би вам се догодити да откријете њихову љубав није резервисана само за вас, па ћете тако сазнати и колико сулажни. Што се тиче секса, склони су избору који понекад делује деконцентришуће, што може дати идеју и учинити садомазохизму или воајерства. Овакве Рибе је боље да избегнете.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.