Tamara Globa i Vasilisa Volodina tvrde da Lava čeka maj iz snova: Kosmos mu je u potpunosti naklonjen i sve mu ide od ruke

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2024, 13:02

Tamara Globa i Vasilisa Volodina tvrde da Lava čeka maj iz snova: Kosmos mu je u potpunosti naklonjen i sve mu ide od ruke

Maj je mesec koji će biti prepun važnih kosmičkih događaja, čiji će se uticaj odraziti na sve znake Zodijaka. Međutim, jednom znaku će Fotuna biti posebno naklonjena – čeka ga neverovatan uspeh i blagoslov Univerzuma.
Viša sila će pratiti i čuvati pripadnike ovog znaka i pomagati im da urade velike stvari.
Dve najpoznatije ruske astrološkinje, Tamara Globa i Vasilisa Volodina, izdvojile su isti znak, kao onaj koji će imati najbolji horoskop u maju mesecu.
Reč je o Lavu!
Lav Sreća će biti na vašoj strani, bićete puni energije i izrazito aktivni, a višak aktivnosti i kretanja donosi vam i veći broj prilika i mogućnosti,.
Očekujte promene na radnom mestu, vaš trud i rad će se i te...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Lav

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.