Nedeljni horoskop 02.-08.11.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Izvor: Svet plus, 01.Nov.2020, 13:21

Nedeljni horoskop 02.-08.11.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Nedeljni horoskop za period od 02. do 08.11.2020. godine! Lavovi, odnos sa voljenom osobom funkcioniše na dva nivoa u ovoj sedmici – prvi je izuzetno lep i donosi sklad, uživanje u zajedničkim trenucima, povezanost i jačanje strasti. Drugi već nije... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednoj nedelji!

LAV

Hrana

Period u kojem ste dosta statični i u kojem konzumirate više hrane nego inače. Obroci >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su obilni i česti i ne možete da se uzdržite da između njih ne posegnete za po kojom grickalicom ili slatkišima. Ako ništa drugo, makar pokušajte da smanjite upotrebu jakih začina.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom funkcioniše na dva nivoa u ovoj sedmici – prvi je izuzetno lep i donosi sklad, uživanje u zajedničkim trenucima, povezanost i jačanje strasti. Drugi već nije toliko sjajan jer su neke situacije, reči, pitanja, dogovori – izuzetno mutni, nejasni, teški. Iako je šira slika dobra, sitni detalji ovde „mute vodu“ i kvare celokupni utisak, ne spolja već iznutra, u mislima i osećaju partnera i vas. Nema čarobnog štapića i premudrih rešenja – potencirajte na lepoti, a ovo drugo neka sačeka. Slobodni Lavovi – čas se pustite, čas se ukočite i stanete. Želite da zaronite u ljubav ali još uvek strahujete.

Posao

Najveći ste kritičar sami sebi trenutno, iako realno gledano nemate pravog razloga za to. Postigli ste u datim okolnostima sve ono što je bilo u vašoj moći, sada samo ostaje da sačekate rasplete situacija koje ste pokrenuli. Ne očekujte da će se stvari rešiti u ovoj nedelji, ali će konačno krenuti napred i imaćete uvid u kojem pravcu sve to ide. Dolazite u kontakt sa ozbiljnim ljudima i iako dogovori funkcionišu otežano i sporo, ipak to ide u dobrom smeru. Budite organizovaniji, previše rasipate snagu i energiju.

Novac

Manji zastoj u platnom prometu. Otežana naplata potraživanja.

Zdravlje

Prehlade, respiratorne infekcije.

DEVICA

Hrana

Buran životni tempo, dosta dešavanja, pa je potrebna raznovrsna hrana, možda i u nešto većim količinama, da biste imali dovoljno energije. Posebnu pažnju obratite na citruse, ali i na sveže povrće, jer vam je potrebna vitaminska „bomba“.

Ljubav

Više ste fokusirani na sebe i na poslovni segment, pa partner pomalo ostaje u drugom planu. Umete vi da nadoknadite dragom biću na drugi način to što nemate baš dovoljno vremena za njega, ali gledajte da vam ovo ne pređe u naviku. Jeste da će vam praviti problem to da balansirate između partnera i sopstvenih obaveza, ali šta da vam radim – potrudite se, to je za vaše dobro. Slobodne Device – pokušavate da izgladite neke odnose iz prošlosti, ali vrlo brzo ćete shvatiti da je to pretežak zadatak i da stvari treba ostaviti onakve kakve jesu. Okrenite se ka novim izazovima koji su oko vas.

Posao

Pomalo vas umaraju situacije kojima ste okruženi, nemate pravu inspiraciju pa se lako može dogoditi da u ovoj nedelji otaljavate obaveze, a samim tim – otvarate prostor i za propuste i greške. One stvari koje ne idu ili u koje morate ulagati previše energije i truda – sada malo ostavite po strani i pronađite druge prioritete. U svemu što ste otpočeli idete u dobrom pravcu, to što trenutno postoje zastoji nije do vas nego do okolnosti koje su takve kakve su. Uskoro će mnogo toga biti čistije i jasnije.

Novac

Korektna situacija, ali pročešljajte račune da vidite da neki možda niste propustili.

Zdravlje

Manji problemi sa varenjem, kod starijih su aktuelne hronične tegobe.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.