Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 02.-08.11.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Nedeljni horoskop za period od 02. do 08.11.2020. godine! Lavovi, odnos sa voljenom osobom funkcioniše na dva nivoa u ovoj sedmici – prvi je izuzetno lep i donosi sklad, uživanje u zajedničkim trenucima, povezanost i jačanje strasti. Drugi već nije... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednoj nedelji!

Nedeljni horoskop 02.-08.11.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus





LAV

Hrana

Period u kojem ste dosta statični i u kojem konzumirate više hrane nego inače. Obroci su obilni i česti i ne možete da se uzdržite da između njih ne posegnete za po kojom grickalicom ili slatkišima. Ako ništa drugo, makar pokušajte da smanjite upotrebu jakih začina.



Ljubav

Odnos sa voljenom osobom funkcioniše na dva nivoa u ovoj sedmici – prvi je izuzetno lep i donosi sklad, uživanje u zajedničkim trenucima, povezanost i jačanje strasti. Drugi već nije toliko sjajan jer su neke situacije, reči, pitanja, dogovori – izuzetno mutni, nejasni, teški. Iako je šira slika dobra, sitni detalji ovde „mute vodu“ i kvare celokupni utisak, ne spolja već iznutra, u mislima i osećaju partnera i vas. Nema čarobnog štapića i premudrih rešenja – potencirajte na lepoti, a ovo drugo neka sačeka. Slobodni Lavovi – čas se pustite, čas se ukočite i stanete. Želite da zaronite u ljubav ali još uvek strahujete.



Posao

Najveći ste kritičar sami sebi trenutno, iako realno gledano nemate pravog razloga za to. Postigli ste u datim okolnostima sve ono što je bilo u vašoj moći, sada samo ostaje da sačekate rasplete situacija koje ste pokrenuli. Ne očekujte da će se stvari rešiti u ovoj nedelji, ali će konačno krenuti napred i imaćete uvid u kojem pravcu sve to ide. Dolazite u kontakt sa ozbiljnim ljudima i iako dogovori funkcionišu otežano i sporo, ipak to ide u dobrom smeru. Budite organizovaniji, previše rasipate snagu i energiju.


Novac

Manji zastoj u platnom prometu. Otežana naplata potraživanja.


Zdravlje

Prehlade, respiratorne infekcije.

 



DEVICA

Hrana

Buran životni tempo, dosta dešavanja, pa je potrebna raznovrsna hrana, možda i u nešto većim količinama, da biste imali dovoljno energije. Posebnu pažnju obratite na citruse, ali i na sveže povrće, jer vam je potrebna vitaminska „bomba“.


Ljubav

Više ste fokusirani na sebe i na poslovni segment, pa partner pomalo ostaje u drugom planu. Umete vi da nadoknadite dragom biću na drugi način to što nemate baš dovoljno vremena za njega, ali gledajte da vam ovo ne pređe u naviku. Jeste da će vam praviti problem to da balansirate između partnera i sopstvenih obaveza, ali šta da vam radim – potrudite se, to je za vaše dobro. Slobodne Device – pokušavate da izgladite neke odnose iz prošlosti, ali vrlo brzo ćete shvatiti da je to pretežak zadatak i da stvari treba ostaviti onakve kakve jesu. Okrenite se ka novim izazovima koji su oko vas.



Posao

Pomalo vas umaraju situacije kojima ste okruženi, nemate pravu inspiraciju pa se lako može dogoditi da u ovoj nedelji otaljavate obaveze, a samim tim – otvarate prostor i za propuste i greške. One stvari koje ne idu ili u koje morate ulagati previše energije i truda – sada malo ostavite po strani i pronađite druge prioritete. U svemu što ste otpočeli idete u dobrom pravcu, to što trenutno postoje zastoji nije do vas nego do okolnosti koje su takve kakve su. Uskoro će mnogo toga biti čistije i jasnije.



Novac

Korektna situacija, ali pročešljajte račune da vidite da neki možda niste propustili.


Zdravlje

Manji problemi sa varenjem, kod starijih su aktuelne hronične tegobe.





 





VAGA

Hrana

U ovom periodu teško ćete uspevati da održite pravilne navike po pitanju ishrane. Naglašeno je hedonističko raspoloženje, sve će vam biti slatko I prijati vam. Nije ovo ništa loše, trebate da uživate ali gledajte da ne preterujete.



Ljubav

Sa Venerom, vašom vladarkom koja se lepo smestila u vaše polje ličnosti – sve možete. Potrebno je samo da budete ušećereni, slađani, da oko sebe širite sklad, harmoniju i balans. I naravno da ćete dobiti sve ono što želite. Oni preko puta vas (tu se misli i na partnera) treba da vide spoljašnjost, to koliko ste vi divni, a to što u glavi vi imate plan i hladne glave ga ostvarujete – e to je već nešto drugo, vaša sposobnost i karakter. U prevodu – isturite osmeh kao štit i vodite vaš odnos tamo gde vi hoćete. Slobodne Vage – apsolutno ste neodoljive sada. Iskoristite ovo i osvojite osobu koju želite.



Posao

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli – sada pustite da se odvija samo od sebe, bez vaših velikih podsticanja i insistiranja. Situacija svakako ide u onom pravcu koji vama odgovara i samo je potrebno imati strpljenja i sačekati. Moguće je da će vam u ovoj nedelji naleteti jedna fina poslovna šansa, ali nemojte da se iznervirate ukoliko se dogovor ne konkretizuje baš sada – čak i ako malo sačekate, ovo je nešto što vam može otvoriti brojne mogućnosti u narednom periodu.



Novac

Prilivi su se povećali, ali vi tako slatko trošite pa možete odlutati čak i u minus na računu.



Zdravlje

Moguće su prehlade.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Umesto da se situacije stišavaju, događa se potpuno suprotno – dešavanja se gomilaju, a vi ne znate gde ćete pre i na koju stranu. Naravno da u ovakvim uslovima ne možete nešto naročito voditi računa o kvalitetu ishrane, pa ćete jesti kad se setite i šta vam prvo dođe pod ruku….



Ljubav

To prenaglašeno polje tajni i podsvesti itekako je i dalje aktuelno kod vas – ne mora automatski da znači da sedite na više stolica, ovi aspekti mogu da govore i o tome da ste pomalo nesigurni, da možda želite da pokrenete i razjasnite neke teme sa voljenom osobom, ali se još uvek ustručavate. Ne bih ja tu ništa dirala sada – mislim da je najbolje da ovaj period iskoristite za strast i za šaputanja na jastuku – a teme i dileme ostavite za neki drugi put – ionako će ih vreme rešiti i izneti na svetlost dana. Slobodne Škorpije – zanos i strah, ljubav i tajna sada idu ruku pod ruku. Strasti kuljaju sve više i više i teško će se zaustaviti.



Posao

Opterećujete se razmišljanjima, vrtite po mislima situacije u kojima ste, sami pitate – sami odgovarate. U prevodu – vrtite se u krug trenutno po nekim pitanjima. Koliko god želeli da odmah i sve sada rešite – to na žalost nije moguće. Neke odluke u vama moraju sazreti, još neke informacije morate dobiti, moraju se pokrenuti dešavanja koja će vam dati smer. Za sada se bavite svakodnevicom, poslovima i obavezama koji su redovni i strpljivo čekajte svoj trenutak koji će vrlo brzo doći i otvoriti se.



Novac

Novac dolazi, ali ga vaši troškovi i zaostale obaveze krckaju.



Zdravlje

Urogenitalni trakt, problemi sa nesanicom.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>