JARAC: Horoskop za 2019.

Izvor: Mondo, 01.Jan.2019, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JARAC: Horoskop za 2019.

Evo šta kažu zvezde, kakva Vas godina čeka…

I dalje je Saturn u Vašem znaku. Ali dobre vesti su da će Jupiter takođe ući u Vaš znak ali krajem godine. Imaćete i sreću i podršku zvezda. Moguće je poboljšanje novčane situacije u februaru. U januaru i martu su mogući konflikti sa drugima, pa izbegavajte svaku raspravu.

POSAO

Možete više putovati tokom godine, a naročito će to biti aktuelno krajem 2019. godine. Ne štedite previše novca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nego se potrudite da uživate u plodovima svog rada.

Jun je jako loš mesec za posao, pa tada ne bi trebalo ništa da započinjete. Tokom celog leta ćete moći da napredujete. Iskoristite dobre aspekte.

Ako želite partnerstvo sa nekom drugom osobom, sada nije vreme za to već za samostalni rad. Ako radite u kolektivu, imajte razumevanja za druge. Ne morate obraćati previše pažnje na druge ljude. Gledajte da uradite prvo svoje obaveze i to je jedino važno.

LJUBAV

Tajne veze su moguće, ali promene nisu dobre. Držite se osobe koja je pored Vas neko vreme, jer ove godine treba održati stabilan odnos. Potrudite se da ne zapostavljate partnera zbog previše posla.

Odličan mesec za ljubav je februar. Od polovine maja do avgusta ne treba ulaziti u vezu, ali ako se nešto i desi to može biti dobar period samo za avanturu.

Ako ste u vezi, trebalo bi više da putujete sa voljenom osobom i da budete iskreniji.

ZDRAVLJE

Tokom godine je bitno da odete na bar jedan sistematski. Sve što ste zanemarivali do sad ćete morati da isporoveravate.

Potrudite se da se ne premarate, iako Vam je posao na prvom mestu uvek. Problemi sa kolenima su mogući. Posetite zubara obavezno.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Jarac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.