Izvor: Luftika.rs, 13.Feb.2024, 11:27

Devica i Bik do 18. februara dobijaju poslovno ubrzanje i vetar u leđa za nezapamćen uspeh

Sedmica u koju smo zakoračili mnogim znakovima Zodijaka doneće promene i navesti ih na preispitivanje. Mnogi su svesni da ukoliko žele napredak u životu moraju da koriguju svoje ponašanje i izađu van ustaljenih obrazaca i okvira.
Najdetaljniji i najtačniji nedeljni horoskop koji je pred vama predviđa veliku sreću i profesionalni potencijal za osobe rođene u znaku Device i Bika.
Bik Kod Bikova se dešavaju značajne promene na polju posla. Neke stvari o kojima ste već pričali >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ili se dogovarali će postati sve jasnije i izvesnije. Postići ćete dobar dogovor i potpisati odličan ugovor, dok će se u hodu izmenjati neke stvari koje idu u vašu korist.
Zračite posebnom energijom i dobijate potvrdu od drugih, što će vam dati posebnu stabilnost. Radi se o krupnim stvarima, čak većim nego što ste mogli da očekujete. Ono što će vam biti fascinantno jeste što ćete sve rešavati lako i jednostavno.
Ovo je samo početak poslovnog razvoja, koji će dobro delovati i na kolege. Iznenadićete mnoge i stvoriti drugačiju sliku o sebi. Stvorićete poseban ugled, imaćete samopouzdanja, biti snalažljivi i dobiti vetar u leđa. Energija se neće smirivati, što neke Bikove može pomalo i uplašiti, pa će čak pokušavati da uspore situaciju.
Naročito je važan datum 16. i 17. februar, kada ćete sebe staviti u neki viši kontekts. Neki Bikovi će započeti novi posao, a neki dobiti veoma zanimljivu i intrigantnu ponudu. Menjate se, a u tome će vas neki podržavati, a neki odgovarati iz ličnih strahova.
SAVET: Nemojte da budete skromni, već stavite sebe na poziciju koju zaslužujete i podignite kriterijume.
Devica Device će ove nedelje biti komunikativnije, ali i ekspeditivnije kad je posao u pitanju. Imate jaku volju i snagu da završite neke projekte i unesete posebnu energiju. Iako ste već nešto započeli, još niste zaokružili celu priču i niste zadovoljni učinkom.
Ulazite u dinamičniju fazu, koja će značiti i vama, ali drugim ljudima. Oko 13. februara odjednom će se pokrenuti nešto značajno i bombastično, pa ćete potvrditi drugačiji pristup stvarima, mnogo ozbiljniji i detaljniji, a već narednih dana doći će ozbiljni rezultati, koji će obradovati i vas i kolektiv ili saradnike. Ovde se radi i o materijalnim potvrdama i satisfakciji i podizanju kvaliteta na viši nivo.
Imaće poseban osećaj zadovoljstva zbog saradnje s vama, a vi ćete imati novi plan i odnos prema stvarima koje tek treba da dođu. Od vas će mnogo toga zavisiti i bićete važan faktor u odlučivanju. Sve što ste uradili ostaviće jak efekat na druge ljude i nadređene.
U isto vreme imaćete veću odgovornost i očekivanja drugih ljudi, pa biste mogli biti nervozniji i, u nekim situacijama, povrediti neke ljude. Budite obazrivi i kanališite emocije.
SAVET: Ovo je sjajan period za menjanje navika.
Žena Devica ne traži samo pravog muškarca, ona traži savršenog i radije će ostati sama

Pogledaj vesti o: Horoskop - Devica,   Horoskop - Bik,   Horoskop za februar

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.