Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene: Dnevni horoskop za nedelju, 11. jun!

Izvor: BKTV News, 11.Jun.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako su vam zvezde naklonjene: Dnevni horoskop za nedelju, 11. jun!

Bikovi nervozni, Blizanci su zavodljivi, a Škorpije imaju buran dan!

OVAN (21. 3 - 20.4.) Imate osećaj jake nervoze, ali niste depresivni, naprotiv, ovo je kao nadahnuće za jednog neobičnog Ovna. Novac vam stiže pred kraj dana. Osećate potrebu da vas partner podržava u svemu što vas čini slabim. Zglobovi osetljivi.

BIK (21. 4 - 21.5.) Niste neko ko može da se spremi brzo za novi početak, potrebna vam je pomoć. Pomoć tražite u brzim znacima poput Blizanaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Vage, Vodolije. Dobar dan za one koji žele da menjaju svog partnera, samo njegove stavove, nikako samu osobu. Dosta ste nervozni.

BLIZANCI (21. 6 - 22.7.) Potrebno je da iskoristite nove ideje koje vam se pružaju. Vi ste osoba koja može da uradi sve za šta drugi nisu sposobni, zbog toga i dobro zarađujete. U ljubavi ste pravi virtuoz, zavodnik, bilo  da ste žena ili muškarac. Erotiku stavljate na prvo mesto. Više se krećite, potrebno vam je.

RAK (23. 7 - 23.8) Mislite o svemu, a obaveze primate uvek. Teško ih sprovodite u delo ali ipak završite sve što treba. Niste lenji ali ste spori, često demotivisani. Skloni ste da flertujete previše ponekad iako imate potrebu za stalnim partnerom. Nesigurnost vam je neprijatelj. Zbog preterivanja u poslu moguć pad imuniteta.

LAV (23. 7 - 23.8) Da li ste svesni da će neko drugi uzeti vaše mesto, ako ste previše zatvoreni i egoistični. Uživajte u noćnim izlascima ili otputujte negde gde vam je veći mir od stalnog mesta boravka. Za Lava je važno da povede računa o ishrani.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) Imate dobru energiju ukoliko radite poslove vezane za usluge, posebno hranom. Ne razmišljate o novcu previše. Potrebno vam je da imate sigurnost, razumevanje sa partnerom. Dobar odnos sa Bikom ili Škorpijom. Potreban vam je sport, kretanje...

U susret punom Mesecu: Očekujte priliv finansija i da ćete preboleti staru ljubav

VAGA (23. 9 - 22.10.) Brzopletost vas dovodi u neprijatnu situaciju što vam donosi dodatne probleme, hladna glava efikasnije razmišlja. Emocije su proradile, vi im se prepuštate, nežni ste i uživate u iskrenoj ljubavi. Pozitivna energija vam danas dobro služi.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) Buran dan, puno novih ideja koje treba obraditi i postaviti na mesto. Neki žele da se posebno istaknu na radnom mestu, previše ambiciozni. Želite slobodu, pomalo ste buntovni u ispoljavanju svojih želja. Problem za duže veze. Čitajte molitve uz mirisne štapiće, razmišljajte pozitivno.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) Imate moć da ubedite druge da su vaše ideje one prave i da bi trebalo biti prihvaćene bez pogovora, brzo napradujete. Intelekt je ispred emocija danas, potrebna vam je sloboda. Ko ne shvata gore po njega. Masaža tela je odlična za zdravlje, cirkulaciju.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Može se desiti da dođe do rascepa između vaših ličnih ciljeva i onog što ste uradili za druge. Ponekad je uredu pomoći i drugima da ostvare svoj cilj. Otuđili ste se od partnera i prijatelja. Svi da se druže a vi tražite vaša četri zida i da vas niko ne zove. Niste raspoloženi za trivijalne stvari. Nervoza,pomaže yoga, šetnja…

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Počeo je novi dan a vi ste izneli nekonvencionalne ideje i mišljenja od koji se sve trese. Ipak ste vi neko ko vidi dalje, dalje i od 21–og veka. Super se osećate i tražite od partnera da vas iznenadi nekim gestom, poklonom ili jednostavno vas izvede na neku večeru. Čuvajte se povreda.

RIBE (20. 2 - 19.3.) Impulsivini ste, žustri a saradnici su iznenađeni kako radite, ne znaju šta da očekuju od vas. Želite promenu na emotivno planu. Dobićete informacije o prijatelju koja vas može iznenaditi. Ne prihvatajte previše k srcu.Visok pritisak vas lomi.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.