Blizanci – Horoskop za 4. oktobar 2015.

Izvor: Svet, 04.Okt.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizanci – Horoskop za 4. oktobar 2015.

Pokušavate da razrešite razlicite nesporazume i iznenadne probleme u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali ne postoji dokaz koji bi Vas ubedio u ozbiljnost dogovora. Jasno je da stvari umeju da izgledaju drugačije. Ne možete da se pomirite sa nečijom emotivnom ulogom, ali vreme će pokazati da suviše strogo ocenjujete blisku osobu.
Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Blizanci

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dnevni horoskop (5. oktobar)

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Okt.2015, 00:52

Horoskop za ponedeljak, 5. oktobar. Foto: Gulliver/Thinkstock OVAN Koristite stroge kriterijume kako biste maksimalno zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Ne treba da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva da vam predoči sve što biste...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.