Izvor: Piplmetar.rs, 08.Jul.2023, 14:31

Ljubazni vikend horoskop za 8. i 9. jul: Devica, pričaj sa partnerom!

Ljubazni horoskop za vikend za 8. i 9. jul: Lavice treba da budu romantične, a Rakovi ne bi trebalo da donese ishitrene odluke. Kakav vas vikend očekuje?
Iznad Pitate se da li ste zaista zadovoljni izborom koji ste napravili. Ovo će ojačati odnose u vezi za neke predstavnike znaka. Slobodni Ovnovi očekuju novu romansu sa osobom koju su nedavno imali prilike da upoznaju.
Bik Bikovi koji su slobodni imaju priliku da se novo poznavanje pretvori u nešto više. Vrlo je moguće da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je ova osoba neko iz vašeg profesionalnog okruženja. Oni koji su u paru uživaju u iskrenoj ljubavi i punoj podršci partnera.
Ljubazni vikend horoskop za 8. i 9. jul: Blizanci Splet novih okolina donosi vam zadovoljstvo u ljubavnom životu. Uspete da privučete nečiju pažnju i ova veza bi mogla da se razvije u nešto obećava. Oni koji su u vezi ili braku učiniće sve da usreće partnera i to će im se isplatiti.
Rak Ako oklevate oko važne odluke, da li ste sigurni da morate da donesete odmah? Možda bi bilo najbolje da sačekate da se emocije slegnu pre nego što radite nešto što zaista ne želite.
Lav Ako imate partnera, ne dozvolite da u vašoj vezi izostane romansa i nežnost. Lavovi koji su slobodni treba da slušaju svoju intuiciju. Očekuju vas zanimljiva poznanstva, ali ćete osećati emotivnu slabost prema jednoj osobi.
Devica Razgovarajte sa svojim partnerom o budućnosti vaše veze. Zar ne mislite da ste od ljubavnika postali prijatelji? Uredaj koji su slobodni uopšte neće biti fokusirani na ljubavni plan. Ništa vas ne pokreće i ne postoji osoba koja vas intrigira. Možda je vreme za nove kontakte?
Vacanci Vikend će se provesti u stalnom vaganju. U jednom trenutku poželećete da se povučete i budete neupadljivi, a sledećeg ćete poželeti da budete glavna zvezda večeri. Odlučite kako možete ispitati vikend pravim aktivnostima.
Ljubazni vikend horoskop za 8. i 9. jul: Škorpija Vikend neće biti posebno prijatelj za vašu vezu ili brak. Ono što može biti prihvatljivo za vas, možda neće biti prihvatljivo za vašeg partnera. Ni usamljene Škorpije neće imati uzbudljiv vikend. Teško će naći partnera koji će u vama probuditi „ono nešto”.
Strelac Vikend će biti veoma inspirativan i prijatan. Imate utisak da možete sve da postignete. S druge strane, takođe ćete biti otvoreni prema onima koji su vam bliski, a to će stvoriti opuštenu atmosferu.
Jarac Jarčevi koji su u vezi ozbiljno će razmisliti o podizanju veze na viši nivo. Sačekajte pravi trenutak i izrazite svoja osećanja. Za one koji su sami, jedna osoba im je na umu. Postoji događaj koji će vas usrećiti.
Vodolija Oni koji su u vezi imaju harmoničan odnos sa partnerom. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima. Vodolija koji su sami pokušavaju da osvoje osobu koja im se dopada, ali neće uspeti.
Riba Pripremite se za ljubavna iskustva. Uskoro ćete se zaljubiti u nekoga ko poznaje vaše prijatelje. Uparene Ribe imaju zadatak da balansiraju između roditelja i partnera koji ovog vikenda neće biti u najboljim odnosima.
bernardbodo/GettiImagesPlus


Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Devica

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.