Izvor: Piplmetar.rs, 22.Apr.2023, 17:30

Ljubazni vikend horoskop za 22. i 23. april: Ovna očekuje miran vikend, Ribe očekuje više i bolje

Ljubazni vikend horoskop za 22. i 23. april: Predstojeći vikend za Ovnove i Škorpije biće prilično miran i emotivan, dok na drugoj strani Device mogu očekivati turbulencije.
Iznad Predstojeći vikend donosi mnogo osmeha i sreće vama i vašem partneru. Ovo je takođe povoljan period za samoanalizu i istraživanje dubokih nivoa vaše veze. Kada su slobodni Ovnovi u pitanju, očekujte miran vikend bez većih promena. Uživaćete u izlascima sa društvom i nećete biti raspoloženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za nova poznanstva. Osećate se kao da vam je potreban odmor.
Bik Za Bikovi vikend može doneti mnogo zanimljivih situacija. Emocionalne blokade su moguće kada je u pitanju odnos sa partnerom, ali to nisu trajni sukobi, već samo trenutne nesuglasice. Bez obzira da li imate partnera ili ne, ovog vikenda morate biti mirni i spremni na kompromis. Sakupite unutrašnju snagu i naružajte se strpljenjem.
Ljubazni horoskop za vikend za 22. i 23. april: Blizanci U pozitivnom ste zanosu i imate osećaj da je sve lako postići. Do sada ste imali sreće u ljubavi, ali budite oprezni jer vikend može doneti razočarenja. Slobodni Blizanci uživaju u nečijoj naklonosti. Ne gubite vreme, već iskoristite svoju šansu za napad.
Rak Pravo je vreme da prebolite svoju bivšu ljubav, zvezde vam sada daju zeleno svetlo za to. Veoma ste privlačni suprotnom polu, što možete iskoristiti da započnete novu romansu sa osobom koja vam se već neko vreme sviđa. Ne gubite vreme na ljude koji toga nisu vredni. Rakovi u ozbiljnoj vezi mogu da očekuju lep vikend pun ljubavi i emotivnih trenutaka.
Lav U narednim danima možete očekivati značajnu promenu u vašim emotivnim odnosima. Imaćete mnogo energije za komunikaciju sa partnerom, a sve što vam je nedostajalo u odnosu nadoknadićete reči. Pred vama je mnogo ideja i predlog kako da poboljšate svoju vezu. Slobodne lavove čekaju mnoga iznenađenja sa osobom iz prošlosti.
Ljubazni horoskop za vikend za 22. i 23. april: Devica Veoma dinamična atmosfera u kojoj se nalazite mami vas da imate aferu sa osobom koju ste nedavno saznali. Ipak, budite oprezni jer tajne veze mogu brzo da vas razočaraju. Neudate devojke će provesti vikend sa mnogo prijatelja i neće im biti teško. Shvatite da su u ovom periodu života iskreni prijatelji najveće bogatstvo.
Vacanci Zauzete Vage ovog vikenda mogu napraviti veliki korak u vezi. Neko će stati na ludi kamen, a neko će doneti važne odluke poput odluke o zajedničkom životu ili veri. Sačekajte pravi trenutak da otvorite svoje srce svom partneru i kažete sve što vam je na umu. Samac Vega ima na umu jednu osobu sa kojom želi da uspostavi kontakt. Na kraju vikenda možete čuti dobre vesti o njoj.
Ljubazni horoskop za vikend za 22. i 23. april: Škorpija Ako ste u vezi, pred vama je veoma miran i emotivan vikend. Lako ćete raditi sa svojim partnerom i neće imati problema sa bilo kakvim dogovorima. Ako ste slobodni, skupite snagu da priđete osobi koja vas već dugo privlači. Ne gubite vreme da ne zakasnite. Možda neko drugi posmatra tu osobu sa strane.
Strelac Delujte veoma napeto u ljubavnoj vezi i ne volite psihički pritisak koji osećate od strane partnera. Zbog ove emocionalne nesigurnosti imate stalnu potrebu da proverite partnera, ali i da izazovete određene dramske scene. Ostavite se i pronađite pravi uzrok svoje napetosti, sve to može doći iznutra. Možda ste zaista nezadovoljni nekim aspektom svog života.
Jarac Za razliku od stabilnosti na poslovnom planu, ljubazan život je ovih dana prilično klimav. Zauzeti Jarčevi žele da se usidre u sigurnoj luci, ali ne ide uvek sve po planu. S druge strane, slobodne predstavnike znaka očekuje veoma dinamičan period sa puno novih poznanstava i spontanih razgovora.
Vodolija Dugo ste u oblacima, što može da izludi vašeg partnera. On ima nešto realističniji pogled na svet od vas i možda mu smeta vaše više opušteno mentalno stanje. Pokušajte da se ponašate zrelije i konkretne, ali dajte mu saznanja da ste maštovita osoba i da volite da živite u trenutku.
Ljubazni horoskop za vikend za 22. i 23. april: Ribe Vikend pred vama donosi mnoga pitanja, a između ostalog, doći ćete do mnogih novih saznanja. Jedna od njih je da ćete shvatiti da služite više, ali i da to u ovom trenutku ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, čak ni vaš partner. Prihvatite to kakvo jeste, a zatim pokušajte da živite bez prevelikih očekivanja.
Jovana Jevtićvladans/Getti Images Plus
Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Vaga šarmira, Lav na pragu avanture: Šta ovog maja spremaju zvezde na polju ljubavi

Izvor: Luftika.rs, 23.Apr.2023, 13:08

Ovog meseca Venera, planeta ljubavi, zadovoljstva i radosti 7. maja prelazi u znak Raka. Bićete osećajni i mnogi ćete da uživate, a osobe koje su u vezama ili braku imaće više razumevanja i stabilizovaće odnose.. U drugoj polovini maja kad Mars, planeta strasti, pređe u vatreni znak Lava, budite...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.