Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jun.2023, 02:30

Dnevni horoskop za sredu, 28. jun: Dan za velika dela

Dnevni horoskop za sredu, 28. jun, obeležiće trigon između Saturne i Sunca. Možete mnogo da postignete, zato ne gubite vreme ogovaranja i ljenčarenja.
Dnevni horoskop za sredu, 28. jun: Šta nam donosi trigon između Saturne i Sunca? Iznad Upozorenje na emocionalno predanje! Kada postanete nemirni, a danas sigurno hoće – umesto da ga zatrpate slatkišima, uzmite olovku i papir i zapišite sve svoje emocije. Ili razgovarajte sa bliskom osobom i olakšajte sebi dušu. Trigon između >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Saturna i Sunca baca svetlo na sve ono što ste potisnuli. Ne vredi bežati…
Bik Vaša rastuća popularnost vas je prilično okupila, što prilično frustrira vaše stare prijatelje. Odvojite malo vremena za njih danas. Moglo bi se desiti da vam neko danas sa velikim entuzijazmom predloži poslovnu saradnju. Ne obećavajte ništa pre nego što razmislite da imate vremena za to.
Blizanci Kako biste radije lutali poceo dan i družili se sa prijateljima, trigon između Saturna i Sunca sugeriše da biste bili pametniji da se bačite na posao i obavite sve što ste naumili. Biće vremena za druženje i lepršanje od cveta do cveta. Osećaj zadovoljstva koji će nastati zbog završetka projekta odvešće vas u raj.
Rak Mislite u jednom trenutku da je samo nebo granica, ali bilo bi dobro da se spustite na zemlju. Pod moćnim trigonom Sunca i Saturna možete postići mnogo, ali morate biti mudri i fokusirani. Izbegavajte ćaskanje sa kolegama – prionite na posao i rezultati će premašiti vaša očekivanja.
Dnevni horoskop za sredu, 28. jun: Lav Vaša intuicija je danas na vrhu, samo je nemojte ignorisati. Ako osetite neke čudne vibracije na poslu, obratite pažnju na to i slobodno se igrajte detektiva. Neke stvari koje ćete otkriti mogu vas zaista iznervirati. Ako vam neko radi iza leda – ne brinite, pravda je na vašoj strani.
Devica Možda mislite da vam je najviše i da niko nema toliko posla kao vi, ali grešite. Ako dobro pogledate, svi oko vas su u istom sosu. Isključite malo mozak, i aktivirajte svoje telo što je više moguće. Dobar trening će vam pomoći da se oslobodite napetosti. Ne sedite kod kuće, već pozovite prijatelja i izađite negde.
Vacanci Obratite se važnim osobama prijatelji danas dok trigon Sunce-Saturn podiže vaš status – da ne spominjemo vaš urođeni šarm. Nema ništa loše u tome da osoba sa dobrim vezama povuče neke konce u vaše ime, posebno ako to može ubrzati dugotrajan proces. Znate kako da povratite pravo merom.
Škorpija Poslednji dobar razlog da se osećate optimistično u vezi sa svojom romantičnom situacijom danas. Jednostavno nije vreme za toliku misteriju. Ako vam niko ne predlaže da otkrijete svaku groznu tajnu, možete podeliti neke intimne stvari sa osobom koju pokušavate da šarmirate. Zauzetim Škorpijama se savetuje da mirno rešenje problem sa svojim partnerom. Danas vam svane neće pomoći.
Strelac Sačekaj minut. Nemojte juriti svaku priliku – sačekajte da vam neka dođe. Ako ste privatna osoba, razmislite o tome kako možete da se poboljšate Marketing i obezbediti bolju prodaju. Vreme je da poradite na svom samopouzdanju. Okružite se danas iskrenim prijateljima koji cene vašu briljantnost i štite vam leđa.
Jarac Vaš vladar Saturn pravi divan trigon sa Suncem i ako neko može da iskoristi ovaj aspekt na najbolji način, to ste vi. Danas je dan za sklapanje velikih poslova i razvoj poslovne strategije koja mora uspeti. I sreća će te pratiti na polju ljubavi. Ako ste već dugo zainteresovani za neku osobu, danas je pravi trenutak da je pozovete.
Vodolija Dok drugi horoskopski znaci preporučuju da se bačite na posao, zvezde vam govore da se opustite i uživate. Danas nije dan za akciju, jer neće mnogo postojati. A vaše baterije su već istrošene i treba ih napuniti. Prošetajte, meditirajte, pročitajte dobru knjigu, napravite koktel…
Riba Konačno ste uspeli da ostvarite ono što ste zatvorili, ali trigon Sunce-Saturn savetuje da se ne hvalite svim zvonima i zvižducima. Da, zaslužujete pohvale, ali to neće naići na odobravanje vaših kolega. Budite uzdržani i mudri. Ponude za posao stižu, ali pažljivo birajte saradnike.
Ova četiri horoskopska znaka su najbolja opcija za jednu noć
nensuria/gettiimages.co.uk


Detaljnije

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.